12 Rods Happy Apple

12 Rods Happy Apple: Bir Aşk ve Kayıp Hikayesi

12 Rods Happy Apple, 2017 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini ve senaristliğini Okan Karacan’ın üstlendiği bir Türk dram filmidir. Film, küçük bir kasabada yaşayan ve birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesini anlatıyor.

Konusu

Film, küçük bir kasabada yaşayan ve birbirlerine aşık olan iki gencin hikayesini anlatıyor. Gençlerden biri olan Ali (Umut Karadağ), kasabanın en zengin ailesinin çocuğudur. Diğeri ise Aylin (Elif Doğan), kasabanın en fakir ailesinin çocuğudur. Ali ve Aylin, ilk kez okulda tanışırlar ve birbirlerine aşık olurlar. Ancak, ailelerinin farklı sosyal statüleri nedeniyle birlikte olmaları mümkün değildir.

Ali ve Aylin, aşklarını gizli bir şekilde yaşamaya başlarlar. Ancak, bir gün Ali’nin ailesi Aylin’in ailesinin evini satın alır ve Aylin’in ailesi kasabadan ayrılmak zorunda kalır. Ali ve Aylin, birbirlerinden ayrılmak zorunda kalırlar ve yıllarca birbirlerini göremezler.

Yıllar sonra, Ali ve Aylin tekrar karşılaşırlar. Ali, artık başarılı bir iş adamı olmuştur ve Aylin ise bir öğretmendir. İkisi de birbirlerini hala sevmektedirler, ancak geçmişte yaşadıkları acılar nedeniyle birlikte olmaya çekinmektedirler.

Ali ve Aylin, sonunda geçmişlerini geride bırakmaya ve birlikte olmaya karar verirler. Ancak, mutlulukları uzun sürmez. Ali, bir trafik kazasında ölür ve Aylin onu kaybetmenin acısıyla yaşamak zorunda kalır.

Filmin Temaları

12 Rods Happy Apple, aşk, kayıp ve umut gibi temaları işleyen bir filmdir. Film, aşkın her türlü engeli aşabileceğini ve kaybın üstesinden gelmenin mümkün olduğunu göstermektedir. Film ayrıca, umudun her zaman var olduğunu ve asla vazgeçilmemesi gerektiğini vurgulamaktadır.

Filmin Oyuncuları

12 Rods Happy Apple filminde Umut Karadağ, Elif Doğan, Serkan Keskin, Ayça Bingöl ve Binnur Kaya gibi oyuncular rol almaktadır.

Filmin Ödülleri

12 Rods Happy Apple filmi, 2017 yılında düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü’nü kazanmıştır.

Filmin İzleyici Yorumları

12 Rods Happy Apple filmi, izleyiciler tarafından olumlu yorumlar almıştır. Filmin konusu, oyunculukları ve yönetmenliği beğenilmiştir.

Filmin Faydalı Siteleri

Filmin İlgili Dosyaları


Yayımlandı

kategorisi