2017 Yeni Filmler Tavsiyeler

2017 yılında vizyona giren filmler arasında, konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan filmler şunlardır:

1. Dunkirk

Christopher Nolan’ın yönettiği ve başrollerini Fionn Whitehead, Tom Hardy, Cillian Murphy ve Mark Rylance’ın paylaştığı Dunkirk, II. Dünya Savaşı sırasında İngiliz ordusunun Dunkirk’ten tahliyesini konu alıyor. Film, Nolan’ın ustalıklı yönetmenliği, muhteşem görsel efektleri ve güçlü oyunculuklarıyla büyük beğeni topladı.

2. The Shape of Water

Guillermo del Toro’nun yönettiği ve başrollerini Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins ve Octavia Spencer’ın paylaştığı The Shape of Water, 1960’lı yıllarda Baltimore’da geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Film, del Toro’nun özgün yönetmenliği, muhteşem görsel efektleri ve güçlü oyunculuklarıyla büyük beğeni topladı.

3. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Martin McDonagh’ın yönettiği ve başrollerini Frances McDormand, Woody Harrelson ve Sam Rockwell’in paylaştığı Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının katilinin bulunmasını isteyen bir annenin hikayesini konu alıyor. Film, McDonagh’ın usta işi senaryosu, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

4. Lady Bird

Greta Gerwig’in yönettiği ve başrollerini Saoirse Ronan, Laurie Metcalf ve Tracy Letts’in paylaştığı Lady Bird, 2002 yılında Sacramento’da geçen bir gençlik hikayesini konu alıyor. Film, Gerwig’in özgün yönetmenliği, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

5. Get Out

Jordan Peele’nin yönettiği ve başrollerini Daniel Kaluuya, Allison Williams ve Catherine Keener’ın paylaştığı Get Out, siyahi bir adamın beyaz kız arkadaşının ailesiyle tanışmasını konu alıyor. Film, Peele’nin usta işi senaryosu, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

6. The Post

Steven Spielberg’in yönettiği ve başrollerini Meryl Streep, Tom Hanks ve Bob Odenkirk’in paylaştığı The Post, 1971 yılında Pentagon Belgeleri’nin yayınlanmasını konu alıyor. Film, Spielberg’in usta işi yönetmenliği, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

7. Call Me by Your Name

Luca Guadagnino’nun yönettiği ve başrollerini Timothée Chalamet, Armie Hammer ve Michael Stuhlbarg’ın paylaştığı Call Me by Your Name, 1980’li yıllarda İtalya’da geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Film, Guadagnino’nun usta işi yönetmenliği, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

8. Phantom Thread

Paul Thomas Anderson’ın yönettiği ve başrollerini Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps ve Lesley Manville’in paylaştığı Phantom Thread, 1950’li yıllarda Londra’da geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Film, Anderson’ın usta işi yönetmenliği, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

9. The Florida Project

Sean Baker’ın yönettiği ve başrollerini Brooklynn Prince, Bria Vinaite ve Willem Dafoe’nun paylaştığı The Florida Project, Florida’da bir motelde yaşayan bir kız çocuğunun hikayesini konu alıyor. Film, Baker’ın usta işi yönetmenliği, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

10. The Killing of a Sacred Deer

Yorgos Lanthimos’un yönettiği ve başrollerini Colin Farrell, Nicole Kidman ve Barry Keoghan’ın paylaştığı The Killing of a Sacred Deer, bir cerrahın ailesinin başına gelen gizemli olayları konu alıyor. Film, Lanthimos’un usta işi yönetmenliği, muhteşem oyunculukları ve güçlü mesajıyla büyük beğeni topladı.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi