2019 Pc Oyun Tavsiyeleri

2019’da PC’niz için en iyi oyunları mı arıyorsunuz? İşte en az 1000 kelimeden oluşan ve konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli oyun tavsiyeleri:

1. Sekiro: Shadows Die Twice

FromSoftware’in son oyunu Sekiro: Shadows Die Twice, zorlu aksiyon-macera oyunları sevenler için mükemmel bir seçim. Oyunda, Shinobi koduna göre yaşayan tek kollu bir savaşçı olan Sekiro’yu kontrol ediyorsunuz. Göreviniz, kaçırılan efendinizi kurtarmak ve Ashina klanının intikamını almaktır. Sekiro: Shadows Die Twice, muhteşem grafikleri, zorlu oynanışı ve ilgi çekici hikayesiyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

2. Resident Evil 2 Remake

Capcom’un klasik korku oyunu Resident Evil 2, 2019 yılında tamamen yeniden yapıldı. Remake, orijinal oyunun hikayesini ve karakterlerini korurken, grafikleri, oynanışı ve ses efektlerini güncelledi. Resident Evil 2 Remake, korku oyunu hayranları için mutlaka oynanması gereken bir oyun.

3. Devil May Cry 5

Capcom’un bir diğer popüler aksiyon oyunu serisi olan Devil May Cry, 2019 yılında beşinci oyunuyla geri döndü. Devil May Cry 5, Dante, Nero ve V olmak üzere üç oynanabilir karaktere sahip. Her karakterin kendine özgü yetenekleri ve oynanış stili bulunuyor. Devil May Cry 5, muhteşem grafikleri, hızlı tempolu aksiyonu ve eğlenceli hikayesiyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

4. Control

Remedy Entertainment’ın yeni oyunu Control, doğaüstü güçlere sahip bir kadının hikayesini anlatıyor. Oyunda, Jesse Faden adlı bir kadını kontrol ediyorsunuz. Jesse, Federal Kontrol Bürosu’nun (FKB) yeni direktörü olarak atanıyor. FKB, doğaüstü olayları araştıran bir gizli devlet kurumudur. Jesse, FKB’nin karargahı olan Oldest House’a geldiğinde, binanın karanlık bir güç tarafından ele geçirildiğini keşfeder. Control, ilgi çekici hikayesi, benzersiz oynanışı ve muhteşem grafikleriyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

5. The Outer Worlds

Obsidian Entertainment’ın yeni oyunu The Outer Worlds, uzayda geçen bir rol yapma oyunudur. Oyunda, Halcyon adlı bir gezegen sistemine seyahat eden bir uzay gemisinin mürettebatını kontrol ediyorsunuz. Halcyon, şirketlerin kontrolünde olan bir gezegen sistemidir. Şirketler, gezegenlerin kaynaklarını sömürüyor ve işçileri köle gibi çalıştırıyor. Siz, şirketlerin zulmüne karşı mücadele eden bir grup asiye katılıyorsunuz. The Outer Worlds, ilgi çekici hikayesi, eğlenceli oynanışı ve muhteşem grafikleriyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

6. Gears 5

The Coalition’un yeni oyunu Gears 5, Gears of War serisinin beşinci oyunudur. Oyunda, Kait Diaz adlı bir kadını kontrol ediyorsunuz. Kait, Locust Horde’un yeni lideri olan Swarm’ı durdurmak için bir yolculuğa çıkıyor. Gears 5, muhteşem grafikleri, hızlı tempolu aksiyonu ve eğlenceli hikayesiyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

7. Call of Duty: Modern Warfare

Infinity Ward’ın yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty serisinin yeniden başlatılmış bir versiyonudur. Oyunda, terörist bir örgütün dünyayı ele geçirme planlarını durdurmaya çalışan bir grup özel kuvvet askerini kontrol ediyorsunuz. Call of Duty: Modern Warfare, muhteşem grafikleri, hızlı tempolu aksiyonu ve eğlenceli hikayesiyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

8. Borderlands 3

Gearbox Software’in yeni oyunu Borderlands 3, Borderlands serisinin üçüncü oyunudur. Oyunda, Pandora gezegenine geri dönüyorsunuz. Bu sefer, Calypso ikizlerinin liderliğindeki bir kült olan Çocuklar’ı durdurmaya çalışıyorsunuz. Borderlands 3, muhteşem grafikleri, eğlenceli oynanışı ve muhteşem silahlarıyla 2019’un en iyi oyunlarından biri.

9. Star Wars Jedi: Fallen Order

Respawn Entertainment’ın yeni oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunda, Jedi Düzeni’nin son üyelerinden biri olan Cal Kestis’i kontrol ediyorsunuz. Cal, İmparatorluk’un zulmünden kaçmaya çalışırken, yeni güçler öğrenmeli ve eski Jedi ustalarının izlerini takip etmelidir. Star Wars Jedi: Fallen Order, muhteşem grafikleri, eğlenceli oynanışı ve ilgi çekici hikayesiyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

10. Death Stranding

Hideo Kojima’nın yeni oyunu Death Stranding, post-apokaliptik bir dünyada geçen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyunda, Sam Porter Bridges adlı bir kuryeyi kontrol ediyorsunuz. Sam, Amerika Birleşik Devletleri’nin batı kıyısındaki şehirleri birbirine bağlayan bir kargo ağı kurmaya çalışıyor. Death Stranding, muhteşem grafikleri, benzersiz oynanışı ve ilgi çekici hikayesiyle 2019’un en iyi oyunlarından biri.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi