23 Nisan Süslemeleri Evde Yapilabilecek

23 Nisan Süslemeleri Evde Nasıl Yapılır?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayramdır. Bu anlamlı günde çocukların mutluluğunu ve coşkusunu artıracak süslemeler yapmak oldukça önemlidir. Evde yapılabilecek 23 Nisan süslemeleri ile bu özel günü daha da unutulmaz kılabilirsiniz.

Malzemeler

  • Kağıt
  • Makas
  • Boya
  • Yapıştırıcı
  • Renkli kalemler
  • İp
  • Balon
  • Karton
  • Renkli kartonlar
  • Keçe
  • Kurdele
  • Boncuk
  • Sim
  • Diğer süsleme malzemeleri

Kağıttan Süslemeler

Kağıt, 23 Nisan süslemeleri yapmak için en çok kullanılan malzemelerden biridir. Kağıttan çeşitli şekiller, figürler ve bayraklar yaparak evinizin ve okulunuzun duvarlarını, kapılarını ve pencerelerini süsleyebilirsiniz.

Kağıttan bayrak yapımı

23 Nisan süslemeleri için en klasik süslemelerden biri kağıttan bayrak yapımıdır. Bunun için beyaz ve kırmızı kağıtlara ihtiyacınız olacak. Kırmızı kağıdı üçgen şeklinde kesin ve beyaz kağıda yapıştırın. Bayraklarınızın üzerine Atatürk’ün resmini veya başka bir süsleme yapabilirsiniz.
[Image of Kağıttan bayrak yapımı]

Kağıttan uçan balonlar yapımı

Kağıttan uçan balonlar da 23 Nisan süslemeleri için çok güzel bir seçenektir. Bunun için renkli kağıtlara ihtiyacınız olacak. Kağıtları istediğiniz şekilde kesin ve uçlarına ip veya kurdele bağlayın. Uçan balonlarınızı evinizin veya okulunuzun tavanından asarak şenlikli bir hava katabilirsiniz.
[Image of Kağıttan uçan balonlar yapımı]

Kağıttan figür ve şekiller yapımı

Kağıttan çeşitli figürler ve şekiller yaparak evinizin veya okulunuzun duvarlarını süsleyebilirsiniz. Örneğin, kağıttan kelebekler, kuşlar, çiçekler, yıldızlar veya Atatürk’ün resmi yapabilirsiniz.
[Image of Kağıttan figürler ve şekiller yapımı]

Balon süsleme

Balonlar da 23 Nisan süslemeleri için çok uygun bir malzemedir. Balonları istediğiniz renklere boyayabilir veya üzerlerine Atatürk’ün resmini veya başka bir süsleme yapabilirsiniz. Balonlarınızı evinizin veya okulunuzun duvarlarına, kapılarına veya pencerelerine asabilirsiniz.
[Image of Balon süsleme]

Kartondan süslemeler

Karton da 23 Nisan süslemeleri yapmak için kullanılabilir. Kartondan çeşitli figürler, şekiller ve bayraklar yaparak evinizin veya okulunuzun duvarlarını süsleyebilirsiniz.

Kartondan Atatürk posteri yapımı

Atatürk posteri, 23 Nisan süslemeleri için en popüler süslemelerden biridir. Bunun için kartona Atatürk’ün resmini çizebilir veya bastırıp yapıştırabilirsiniz. Posterinizin üzerine Atatürk’ün sözlerini veya şiirlerini yazabilirsiniz.
[Image of Kartondan Atatürk posteri yapımı]

Kartondan bayrak yapımı

Kartondan da kağıttan olduğu gibi bayrak yapabilirsiniz. Kartondan bayrak yapmak için beyaz ve kırmızı kartonlara ihtiyacınız olacak. Kartonları keserek bayrak şeklini verin ve üzerlerine Atatürk’ün resmini veya başka bir süsleme yapabilirsiniz.
[Image of Kartondan bayrak yapımı]

Kartondan figür ve şekiller yapımı

Kartondan da kağıttan olduğu gibi çeşitli figürler ve şekiller yapabilirsiniz. Örneğin, kartondan Atatürk’ün heykeli, cumhuriyet bayrağı, uçak veya gemi yapabilirsiniz.
[Image of Kartondan figürler ve şekiller yapımı]

Keçeden süslemeler

Keçe de 23 Nisan süslemeleri için kullanabileceğiniz bir malzemedir. Keçeden çeşitli figürler, şekiller ve bayraklar yaparak evinizin veya okulunuzun duvarlarını süsleyebilirsiniz.

Keçeden Atatürk heykeli yapımı

Atatürk heykeli, 23 Nisan süslemeleri için çok etkileyici bir süslemedir. Bunun için keçeden Atatürk’ün resmini kesebilirsiniz. Atatürk heykelinizin üzerine Atatürk’ün sözlerini veya şiirlerini yazabilirsiniz


Yayımlandı

kategorisi