19 Mayıs A101 Kataloğu 2022

19 Mayıs A101 Aktüel Ürünler Kataloğu 2022

Türkiye’nin en çok tercih edilen market zincirlerinden biri olan A101, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Katalogda, mutfak, ev eşyaları, elektronik, giyim, çocuk ürünleri ve daha pek çok kategoride indirimli ürünler yer alıyor.

Mutfak Ürünleri

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda mutfak ürünleri oldukça geniş bir yer kaplıyor. Katalogda, Lava döküm sahan, Nehir alüminyum döküm kek kalıbı çeşitleri, Luminarc temperli oval fırın kabı, Güral porselen tekli ürünler, Paşabahçe V-block çay bardağı, plastik kapaklı yuvarlak borcam, renkli cam tabak, sarımsak ezici, Rooc Galaksi seri bıçak, ceviz kıracağı, harf desenli su şişesi, kaydırmaz meyve kesim panosu, 4 kapaklı bölmeli mutfak dolabı, ayakkabı dolabı, 6 çekmeceli saklama dolabı ve termos gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ev Eşyaları

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda ev eşyaları da dikkat çekiyor. Katalogda, toka ve çorap düzenleyici, canlı çiçek, Brillant yastık kılıfı, Brillant bebek yastıklıklı penye çarşaf, koltuk örtüsü, Sunny Lateafe çay makinesi, Schafer Tosthaus tost makinesi, Schafer Ventus saç kurutma makinesi, Kiwi seramik tabanlı ütü, Kiwi el mikseri, Rattan görünümlü Defne koltuk, Rattan görünümlü örgü tabure, makrome saksı, askılı balkon saksısı, büyük balkon saksısı, küçük balkon saksısı, yuvarlak saksı, 5,5 litre yuvarlak saksı ve 3,75 litre yuvarlak saksı gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Elektronik Ürünler

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda elektronik ürünler de yer alıyor. Katalogda, Toshiba 65″ Ultra HD Smart TV, SEG 10 kg çamaşır makinesi, SEG No-Frost buzdolabı, Flavel No-Frost buzdolabı, Singer Overlok makinesi, Arzum Cleanart Ergo toz torbalı süpürge, Arzum Monomix çubuk el blender, Aprilla şarjlı saç ve sakal düzeltme makinesi, tripo telefon tutucu, katlanır Sele, 40 litre katlanır Koçero ve 1,1 litre katlanır su şişesi gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Giyim Ürünleri

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda giyim ürünleri de bulunuyor. Katalogda, kadın bluz, erkek polo t-shirt, çocuk atlet, kadın şort, erkek şort, çocuk tişört, kadın etek, erkek pantolon, çocuk eşofman takımı, kadın spor ayakkabı, erkek spor ayakkabı, çocuk spor ayakkabı ve daha pek çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çocuk Ürünleri

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda çocuk ürünleri de yer alıyor. Katalogda, Taraftar lisanslı tek kişilik pike, Taraftar lisanslı tek kişilik çarşaf seti, masa örtüsü ve sandalye minderi, 4’lü elyaflı halı hurcu, kapitoneli yorgan hurcu, kapitoneli yastık hurcu ve kapitoneli kazak hurcu gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Diğer Ürünler

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğunda diğer ürünler de bulunuyor. Katalogda, bisiklet, elektrikli scooter, şarjlı süpürge, akıllı saat, cüzdan, termos, saklama kabı, kalem, silgi, defter, boya gibi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sonuç

A101 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğu, mutfak, ev eşyaları, elektronik, giyim, çocuk ürünleri ve daha pek çok kategoride indirimli ürünler sunuyor. Katalogda yer alan ürünler, 19 Mayıs 2022


Yayımlandı

kategorisi