A101 12 Ocak 2023 Kataloğu

A101 12 Ocak 2023 Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye’nin en büyük indirim marketlerinden biri olan A101, her hafta olduğu gibi 12 Ocak 2023 Perşembe günü de yeni aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Katalogda teknolojiden ev aletlerine, mutfak ürünlerinden tekstile kadar pek çok farklı ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Teknoloji Ürünleri

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda öne çıkan teknoloji ürünleri arasında Toshiba 50 Ultra HD Android TV yer alıyor. 4K çözünürlüklü, dahili Wi-Fi özellikli ve Android işletim sistemine sahip olan bu televizyon, 3.999 TL’lik indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

[Image of Toshiba 50 Ultra HD Android TV]

Diğer teknoloji ürünleri arasında ise Seg 6 Çekmeceli Derin Dondurucu, Fakir Multi Blender Seti, Samsung Smart Klavye, Polosmart Akıllı Bileklik ve Xiaomi Mi Band 7 yer alıyor.

Beyaz Eşya

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda beyaz eşya grubunda öne çıkan ürün ise SEG Buzdolabı. 470 litre net hacimli buzdolabı, 3.999 TL’lik indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor.

[Image of SEG Buzdolabı]

Diğer beyaz eşya ürünleri arasında ise Altus 3 Programlı Bulaşık Makinesi, Altus 5 Kg Çamaşır Makinesi, Altus 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi ve Altus 24 Inch LED TV yer alıyor.

Elektrikli Ev Aletleri

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda elektrikli ev aletleri grubunda öne çıkan ürünler arasında Goldmaster Blender Seti, Fakir Buharlı Ütü, Kumtel Mini Fırın ve Queen Elektrikli Süpürge yer alıyor.

[Image of Goldmaster Blender Seti]

[Image of Fakir Buharlı Ütü]

[Image of Kumtel Mini Fırın]

[Image of Queen Elektrikli Süpürge]

Mutfak Ürünleri

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda mutfak ürünleri grubunda öne çıkan ürünler arasında Lava Döküm Tencere Seti, Schafer Granit Tava, Tost Makinesi, Çay Makinesi ve Ekmek Kızartma Makinesi yer alıyor.

[Image of Lava Döküm Tencere Seti]

[Image of Schafer Granit Tava]

[Image of Tost Makinesi]

[Image of Çay Makinesi]

[Image of Ekmek Kızartma Makinesi]

Ev Tekstili

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda ev tekstili grubunda öne çıkan ürünler arasında Pike Seti, Battaniye, Nevresim Takımı, Yastık Kılıfı ve Masa Örtüsü yer alıyor.

[Image of Pike Seti]

[Image of Battaniye]

[Image of Nevresim Takımı]

[Image of Yastık Kılıfı]

[Image of Masa Örtüsü]

Gıda Ürünleri

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda gıda ürünleri grubunda öne çıkan ürünler arasında Un, Şeker, Yağ, Salça, Konserve ve İçecek yer alıyor.

[Image of Un]

[Image of Şeker]

[Image of Yağ]

[Image of Salça]

[Image of Konserve]

[Image of İçecek]

Diğer Ürünler

A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda diğer ürünler grubunda öne çıkan ürünler arasında Çatal Bıçak Seti, Oyuncak, Masa Sandalye Takımı ve Gardırop yer alıyor.

[Image of Çatal Bıçak Seti]

[Image of Oyuncak]

[Image of Masa Sandalye Takımı]

[Image of Gardırop]

Sonuç olarak, A101’in 12 Ocak aktüel kataloğunda teknolojiden ev aletlerine, mutfak ürünlerinden tekstile kadar pek çok farklı ürün indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Katalogda yer alan ürünleri incelemek ve indirimli fiyatlardan faydalanmak için A101 mağazalarını ziyaret


Yayımlandı

kategorisi