A101 14 Temmuz 2022 Kataloğu

A101 14 Temmuz 2022 Aktüel Ürünler Kataloğu

A101, her hafta olduğu gibi 14 Temmuz 2022 tarihinde de yeni aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Bu haftaki kataloğunda teknoloji ürünlerinden beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden mutfak eşyalarına, giyimden ev tekstiline kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor.

Teknoloji Ürünleri

A101’de bu hafta teknoloji ürünleri alanında öne çıkan ürünler arasında Samsung Crystal UHD 4K TV, OPPO A16 cep telefonu, SEG No-Frost buzdolabı, Fantom elektrikli süpürge, Arzum saç kurutma makinesi ve Polosmart akıllı saat yer alıyor.

Samsung Crystal UHD 4K TV

Samsung Crystal UHD 4K TV, 58 inçlik ekran boyutu ve 4K çözünürlüğü ile dikkat çekiyor. HDR10+ teknolojisine sahip olan TV, canlı ve gerçekçi görüntüler sunuyor. Ayrıca, dahili Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları sayesinde internete bağlanabilir ve kablosuz olarak diğer cihazlarla bağlantı kurabilir.

OPPO A16 Cep Telefonu

OPPO A16, 6.52 inçlik ekran boyutu, MediaTek Helio G35 işlemcisi ve 4 GB RAM’i ile orta segmentte yer alan bir cep telefonu. 50 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik kamerası ile şık fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Ayrıca, 5000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

SEG No-Frost Buzdolabı

SEG No-Frost buzdolabı, 430 litrelik net hacmi ile geniş bir iç hacme sahip. No-Frost teknolojisi sayesinde buzdolabınızın iç kısmında buzlanma oluşmaz ve yiyecekleriniz daha uzun süre taze kalır. Ayrıca, LED aydınlatma sistemi sayesinde buzdolabınızın içeriğini daha kolay görebilirsiniz.

Fantom Elektrikli Süpürge

Fantom CC3500 Cyclone elektrikli süpürge, güçlü emiş gücü ve geniş aksesuar yelpazesi ile pratik bir kullanım sunuyor. 3 farklı emiş gücü seviyesi sayesinde farklı yüzeylerde etkili bir temizlik yapabilirsiniz. Ayrıca, toz haznesi kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir.

Arzum Saç Kurutma Makinesi

Arzum AR5005 Style Touch saç kurutma makinesi, 2200 W güç ve 2200 m³/h hava üfleme kapasitesi ile güçlü bir performans sunuyor. İyon teknolojisi sayesinde saçlarınızın daha parlak ve yumuşak görünmesini sağlar. Ayrıca, 3 farklı ısı ve hız ayarı ile saçınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Polosmart Akıllı Saat

Polosmart PSSW07 Smart Watch, 1.7 inçlik dokunmatik ekranı ve zengin özellikleri ile dikkat çekiyor. Kalp atış hızı, kan basıncı, kan oksijen seviyesi ve uyku takibi gibi özellikleri sayesinde sağlığınızı takip edebilirsiniz. Ayrıca, gelen çağrıları ve mesajları görme, müzik çalma ve kamera kontrolü gibi özellikleri de kullanabilirsiniz.

Beyaz Eşya

A101’de bu hafta beyaz eşya alanında öne çıkan ürünler arasında Altus 505 L No-Frost buzdolabı, Beko 3 Programlı Bulaşık Makinesi, Altus 3 Çekmeceli Derin Dondurucu ve Vestel 20229 Çamaşır Makinesi yer alıyor.

Altus 505 L No-Frost Buzdolabı

Altus 505 L No-Frost buzdolabı, geniş iç hacmi ve No-Frost teknolojisi ile dikkat çekiyor. 505 litrelik net hacmi ile geniş bir ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir. Ayrıca, No-Frost teknolojisi sayesinde buzdolabınızın iç kısmında buzlanma oluşmaz ve yiyecekleriniz daha uzun süre taze kalır.

Beko 3 Programlı Bulaşık Makinesi

Beko 3 Programlı Bulaşık Makinesi, 3 farklı yıkama programı ile farklı ihtiyaçlara uygun bir kullanım sunuyor. Ayrıca, 15 kişilik yıkama kapasitesi ile kalabalık ailelerin de ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Altus 3 Çekmeceli Derin Dondurucu

Altus 3 Çekmeceli Derin Dondurucu, 130 litrelik net hacmi ile küçük


Yayımlandı

kategorisi