Ttnet Internet Ödeme

Türk Telekom (TTNET) İnternet Ödeme Yöntemleri

Türk Telekom (TTNET), Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcısıdır. TTNET’in geniş bant internet, ADSL, fiber internet, VDSL, kablosuz internet gibi çeşitli internet hizmetleri bulunmaktadır. TTNET müşterileri, internet faturalarını çeşitli yöntemlerle ödeyebilirler.

TTNET İnternet Fatura Ödeme Yöntemleri

TTNET internet faturası ödeme yöntemlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Online İşlemler
  • Mobil Uygulama
  • Müşteri Hizmetleri
  • PTT
  • Bankamatik
  • ATM
  • Pos
  • İnternet Bankacılığı
  • Mobil Ödeme
  • Kredi Kartı

Online İşlemler

TTNET internet faturası ödemenin en kolay ve hızlı yolu Online İşlemler’dir. Online İşlemler’e T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra “Fatura Sorgulama / Ödeme” menüsünden faturanızı görüntüleyebilir ve ödeyebilirsiniz.

Mobil Uygulama

TTNET’in mobil uygulaması üzerinden de internet faturanızı kolayca ödeyebilirsiniz. Mobil uygulamayı App Store veya Google Play Store’dan indirebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra “Fatura İşlemleri” menüsünden faturanızı görüntüleyebilir ve ödeyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri

TTNET müşteri hizmetlerini 444 1 444 numaralı telefondan arayarak da internet faturanızı ödeyebilirsiniz. Müşteri hizmetleri temsilcisine faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını belirterek ödemenizi yapabilirsiniz.

PTT

TTNET internet faturanızı PTT şubelerinden de ödeyebilirsiniz. PTT şubesine giderek faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını belirterek ödemenizi yapabilirsiniz.

Bankamatik

TTNET internet faturanızı bankamatikten de ödeyebilirsiniz. Bankamatiğe kartınızı taktıktan sonra “Fatura Ödemeleri” menüsünden TTNET’i seçerek faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını girerek ödemenizi yapabilirsiniz.

ATM

TTNET internet faturanızı ATM’den de ödeyebilirsiniz. ATM’ye kartınızı taktıktan sonra “Ödemeler” menüsünden “Telekomünikasyon” seçeneğini seçerek TTNET’i seçerek faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını girerek ödemenizi yapabilirsiniz.

Pos

TTNET internet faturanızı POS cihazından da ödeyebilirsiniz. POS cihazına kredi kartınızı taktıktan sonra “Fatura Ödemesi” seçeneğini seçerek TTNET’i seçerek faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını girerek ödemenizi yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı

TTNET internet faturanızı internet bankacılığı üzerinden de ödeyebilirsiniz. İnternet bankacılığı hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Fatura Ödemeleri” menüsünden TTNET’i seçerek faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını girerek ödemenizi yapabilirsiniz.

Mobil Ödeme

TTNET internet faturanızı mobil ödeme ile de ödeyebilirsiniz. Mobil ödemeyi destekleyen bir banka veya operatör hesabınız varsa, faturanızın son ödeme tarihini ve tutarını girerek ödemenizi yapabilirsiniz.

Kredi Kartı

TTNET internet faturanızı kredi kartı ile de ödeyebilirsiniz. Kredi kartınızın son ödeme tarihini beklemeden, faturanızın son ödeme tarihinden önce ödeyebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yaptığınızda, ödemenizin ekstrenize yansıması için birkaç gün beklemeniz gerekebilir.

TTNET İnternet Ödeme Avantajları

TTNET internet faturanızı zamanında ödemenizin bazı avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlar şunlardır:

  • İnternet hizmetiniz kesintiye uğramaz.
  • Fatura ödemelerinize ek ücret ödemezsiniz.
  • Fatura ödemelerinizin takibini kolayca yapabilirsiniz.
  • Faturalarınızın ödeme tarihini hatırlatan SMS veya e-posta alırsınız.

TTNET İnternet Ödeme Ödememe Halinde Yapılması Gerekenler

TTNET internet faturanızı zamanında ödemezseniz, internet hizmetiniz kesintiye uğrayabilir. Faturanızı ödemediğiniz takdirde, faturanıza gecikme faizi uygulanacaktır. Gecikme faizi, fatura tutarının %5’i oranındadır.

Faturanızı ödemediğiniz takdirde, TTNET tarafından yasal işlem başlatılabilir. Bu işlem sonucunda, yasal takip masraf


Yayımlandı

kategorisi