Bayram Aytekin Anam Sanki Evde Gibi Indir

Bayram Aytekin Anam Sanki Evde Gibi: Konusu ve İncelemesi

Bayram Aytekin Anam Sanki Evde Gibi, 2019 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Bayram Aytekin üstlenmiştir. Başrollerini ise Bayram Aytekin, Ayşen Gruda, Salih Kalyon, Eser Yenenler ve Hasibe Eren paylaşmaktadır.

Film, Anadolu’nun küçük bir kasabasında yaşayan ve geçimini çiftçilikle sağlayan Ahmet’in (Bayram Aytekin) hikayesini anlatıyor. Ahmet, annesi Fatma (Ayşen Gruda) ile birlikte yaşamaktadır. Fatma, oğluna çok düşkün bir annedir ve onu her zaman şımartmaktadır. Ahmet ise annesinin bu şımartmalarına alışmış ve hiçbir iş yapmamaktadır.

Bir gün, Ahmet’in babası ölür. Ahmet, babasının ölümünden sonra annesiyle birlikte İstanbul’a taşınır. İstanbul’da Ahmet, bir inşaat şirketinde iş bulur. Ancak, Ahmet inşaat işine alışamamaktadır ve sürekli olarak işten kaçmaktadır.

Ahmet’in annesi Fatma, oğlunun işten kaçtığını öğrenince çok üzülür. Fatma, Ahmet’i işten kaçmaması için sürekli olarak nasihat eder. Ancak, Ahmet annesinin nasihatlerini dinlememektedir.

Bir gün, Ahmet inşaat işinden kaçarken bir kaza geçirir. Ahmet, kazada yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Fatma, oğlunun kazayı geçirdiğini öğrenince çok üzülür. Fatma, Ahmet’in yanına hastaneye gider ve ona bakmaya başlar.

Ahmet, hastanede kaldığı süre boyunca annesinin şefkatini ve sevgisini hisseder. Ahmet, annesinin kendisini ne kadar çok sevdiğini anlar. Ahmet, hastaneden çıktıktan sonra annesiyle birlikte yaşamaya başlar. Ahmet, artık annesinin nasihatlerini dinlemektedir ve işten kaçmamaktadır.

Bayram Aytekin Anam Sanki Evde Gibi, anne ve oğul arasındaki ilişkiyi konu alan sıcak ve samimi bir filmdir. Film, annelerin çocuklarına olan sevgisini ve çocukların annelerine olan saygısını vurguluyor.

Filmin Konusu Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Aşağıdaki Siteleri Ziyaret Edebilirsiniz:

Filmin Fragmanını İzlemek İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayabilirsiniz:


Yayımlandı

kategorisi