3 Devirde 1 Adam Pdf

3 Devirde 1 Adam: Konusu ve İncelemesi

3 Devirde 1 Adam, 2013 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı bir Türk komedi-dram filmidir. Filmin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen yer almaktadır.

Film, 1914 yılında başlar ve üç farklı dönemi kapsar. İlk dönem, I. Dünya Savaşı’nın patlak verdiği yıllardır. İkinci dönem, 1940’lı yılların sonlarında, II. Dünya Savaşı’nın sona erdiği yıllardır. Üçüncü dönem ise, 2013 yılıdır.

Film, üç farklı dönemde yaşayan üç farklı adamın hikayesini anlatmaktadır. İlk dönemde, Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Celal karakteri, I. Dünya Savaşı’na katılan bir askerdir. İkinci dönemde, Ahmet Mümtaz Taylan’ın canlandırdığı Cemal karakteri, II. Dünya Savaşı’na katılan bir askerdir. Üçüncü dönemde ise, Melisa Sözen’in canlandırdığı Aylin karakteri, 2013 yılında yaşayan bir kadındır.

Üç farklı dönemde yaşayan bu üç karakterin hikayeleri, birbirleriyle kesişmektedir. Celal, I. Dünya Savaşı’nda savaşırken, Cemal’in babasıyla tanışır. Cemal, II. Dünya Savaşı’nda savaşırken, Aylin’in dedesiyle tanışır. Aylin ise, 2013 yılında, Celal ve Cemal’in hikayelerini öğrenir.

Film, üç farklı dönemi ve bu dönemlerde yaşayan insanların hikayelerini başarılı bir şekilde anlatmaktadır. Film, savaşın acımasızlığını, insanların yaşadığı zorlukları ve umutlarını gözler önüne sermektedir.

3 Devirde 1 Adam: Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi