Peter Pan Story Pdf

Peter Pan Hikayesi

Peter Pan, J.M. Barrie tarafından yaratılan ve ilk olarak 1902’de yayınlanan bir çocuk romanıdır. Hikaye, Londra’da yaşayan ve uçabilen bir çocuk olan Peter Pan’ın maceralarını anlatır. Peter Pan, Wendy Darling ve kardeşleri John ve Michael’ı büyülü Neverland adasına götürür ve burada korsanlar, periler ve Kızılderililerle karşılaşırlar.

Peter Pan, çocukluğun masumiyetini ve hayal gücünün önemini vurgulayan klasik bir çocuk romanıdır. Hikaye, birçok filme, televizyon dizisine ve tiyatro oyununa uyarlanmıştır.

Konusu

Peter Pan, Londra’da yaşayan ve uçabilen bir çocuktur. Bir gece, Wendy Darling’in odasına girer ve ona Neverland adasına uçmayı teklif eder. Wendy, kardeşleri John ve Michael’ı da yanına alarak Peter Pan ile birlikte Neverland’a uçar.

Neverland, büyülü bir adadır. Burada korsanlar, periler ve Kızılderililer yaşar. Peter Pan, Wendy ve kardeşleri, Neverland’da birçok macera yaşarlar. Korsan Kaptan Kanca ile savaşırlar, perilerle dans ederler ve Kızılderililerle arkadaş olurlar.

Bir gün, Kaptan Kanca, Peter Pan’ı kaçırır ve onu Asılmış Çocuklar Adası’na götürür. Wendy ve kardeşleri, Peter Pan’ı kurtarmak için Asılmış Çocuklar Adası’na giderler. Peter Pan ve Kaptan Kanca arasında büyük bir savaş olur. Sonunda, Peter Pan Kaptan Kanca’yı yener ve Wendy ve kardeşlerini kurtarır.

Peter Pan ve Wendy, Neverland’da sonsuza dek mutlu yaşarlar.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi