Geçici Diploma E Devlet

Geçici Diploma e-Devlet: Nasıl Alınır, Ne İşe Yarar?

Geçici diploma, öğrencilerin eğitim kurumlarından mezun olduklarını gösteren geçici bir belgedir. Öğrenciler, geçici diplomalarını e-Devlet üzerinden alabilirler. Geçici diploma, öğrencilerin iş başvurularında, stajlara başvurularında ve diğer resmi işlemlerinde kullanılabilir.

Geçici Diploma Nasıl Alınır?

Geçici diploma almak için, öğrencilerin e-Devlet sistemine giriş yapmaları gerekir. E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, “Eğitim” kategorisi altındaki “Geçici Diploma” hizmetine tıklamaları gerekir. Geçici diploma hizmeti sayfasında, öğrencilerin adları, soyadları, TC kimlik numaraları ve doğum tarihleri gibi bilgilerini girmeleri gerekir. Bilgilerini girdikten sonra, öğrenciler “Geçici Diploma Talebi Oluştur” butonuna tıklamaları gerekir. Geçici diploma talebi oluşturulduktan sonra, öğrencilerin geçici diplomalarını e-Devlet sisteminden indirebilirler.

Geçici Diploma Ne İşe Yarar?

Geçici diploma, öğrencilerin eğitim kurumlarından mezun olduklarını gösteren geçici bir belgedir. Geçici diploma, öğrencilerin iş başvurularında, stajlara başvurularında ve diğer resmi işlemlerinde kullanılabilir. Geçici diploma, öğrencilerin eğitim durumlarını kanıtlamak için de kullanılabilir.

Geçici Diploma ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi