Iş Bankası Kaçta Kapanıyor

İş Bankası Kaçta Kapanıyor?

İş Bankası, Türkiye’nin en büyük özel bankasıdır ve 1924 yılında kurulmuştur. Banka, ülke genelinde 1.300’den fazla şubeye sahiptir ve 20 milyondan fazla müşteriye hizmet vermektedir. İş Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilere çeşitli bankacılık ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır.

İş Bankası Şubelerinin Çalışma Saatleri

İş Bankası şubelerinin çalışma saatleri, şubenin bulunduğu yere göre değişebilir. Ancak, genel olarak İş Bankası şubeleri hafta içi 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bazı şubeler ise hafta sonları da hizmet verebilmektedir.

İş Bankası’nın İnternet Bankacılığı Hizmetleri

İş Bankası, müşterilerine internet bankacılığı hizmeti de sunmaktadır. Bu hizmet sayesinde müşteriler, hesaplarını yönetmek, para transferi yapmak, faturalarını ödemek ve diğer bankacılık işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirebilirler. İş Bankası’nın internet bankacılığı hizmeti, 7/24 kullanılabilir.

İş Bankası’nın Mobil Bankacılık Hizmetleri

İş Bankası, müşterilerine mobil bankacılık hizmeti de sunmaktadır. Bu hizmet sayesinde müşteriler, hesaplarını yönetmek, para transferi yapmak, faturalarını ödemek ve diğer bankacılık işlemlerini cep telefonları üzerinden gerçekleştirebilirler. İş Bankası’nın mobil bankacılık hizmeti, App Store ve Google Play Store’dan indirilebilir.

İş Bankası’nın Müşteri Hizmetleri

İş Bankası, müşterilerine 7/24 müşteri hizmetleri hizmeti sunmaktadır. Bu hizmet sayesinde müşteriler, bankacılık işlemleriyle ilgili sorularını müşteri hizmetleri temsilcilerine iletebilirler. İş Bankası’nın müşteri hizmetleri numarası 444 0 444’tür.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • İş Bankası resmi web sitesi: https://www.isbank.com.tr/
  • İş Bankası internet bankacılığı giriş sayfası: https://www.isbank.com.tr/internet-bankaciligi
  • İş Bankası mobil bankacılık uygulaması indirme sayfası: https://www.isbank.com.tr/mobil-bankacilik
  • İş Bankası müşteri hizmetleri numarası: 444 0 444

Yayımlandı

kategorisi