Balık Evi

Balık Evi: Bir Aile Dramı

Balık Evi, 2012 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı bir Türk dram filmidir. Film, İstanbul’da yaşayan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Ailenin başı olan Metin (Uğur Polat), işsiz ve alkolik bir adamdır. Eşi Ayşe (Şebnem Bozoklu), iki çocuğuna bakmak için gece gündüz çalışmaktadır. Büyük çocukları Deniz (Doğa Rutkay), lise öğrencisidir ve ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Küçük çocukları Can (Yiğit Özşener), ilkokul öğrencisidir ve ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Bir gün, Metin işten kovulur ve eve gelir. Ayşe, Metin’in işten kovulduğunu öğrenince çok üzülür. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda kavga eder ve okuldan uzaklaştırılır. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir şekilde oyun oynamaktadır.

Metin, işsiz ve alkolik olduğu için eve para getirememektedir. Ayşe, iki çocuğuna bakmak için gece gündüz çalışmaktadır. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Bir gün, Metin eve gelir ve Ayşe’ye boşanmak istediğini söyler. Ayşe, Metin’in boşanmak istediğini öğrenince çok üzülür. Deniz ve Can, anne ve babalarının boşanacağını öğrenince çok üzülürler.

Metin, evden ayrılır ve bir daha geri dönmez. Ayşe, iki çocuğuna bakmak için gece gündüz çalışmaktadır. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Bir gün, Ayşe hastalanır ve hastaneye kaldırılır. Deniz ve Can, annelerinin hastanede olduğunu öğrenince çok üzülürler. Ayşe, hastanede tedavi görürken ölür. Deniz ve Can, annelerinin öldüğünü öğrenince çok üzülürler.

Deniz ve Can, annelerinin ölümünden sonra yetimhaneye verilirler. Deniz ve Can, yetimhanede zor günler geçirirler. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Bir gün, Deniz ve Can’ın babası Metin yetimhaneye gelir ve çocuklarını geri almak ister. Deniz ve Can, babalarını görünce çok sevinirler. Metin, Deniz ve Can’ı yetimhaneden alır ve eve götürür.

Metin, Deniz ve Can’a iyi bir baba olmaya çalışmaktadır. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Bir gün, Deniz’in okulundan bir öğretmen eve gelir ve Deniz’in okulda zorluk çektiğini söyler. Metin, Deniz’in okulda zorluk çektiğini öğrenince çok üzülür. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Metin, Deniz’in okulda zorluk çekmemesi için ona özel ders aldırmaya karar verir. Deniz, özel ders sayesinde okulda başarılı olmaya başlar. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Can, ailesinin sorunlarından habersiz, mutlu bir çocuktur.

Bir gün, Can hastalanır ve hastaneye kaldırılır. Can, hastanede tedavi görürken ölür. Deniz ve Metin, Can’ın öldüğünü öğrenince çok üzülürler. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Metin, Can’ın ölümünden sonra çok üzülür ve içkiye verir.

Bir gün, Deniz’in okulundan bir öğretmen eve gelir ve Deniz’in okulda zorluk çektiğini söyler. Metin, Deniz’in okulda zorluk çektiğini öğrenince çok üzülür. Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Metin, Deniz’in okulda zorluk çekmemesi için ona özel ders aldırmaya karar verir. Deniz, özel ders sayesinde okulda başarılı olmaya başlar.

Deniz, ailesinin sorunlarından dolayı okulda zorluk çekmektedir. Metin, Deniz’in okulda zorluk çekmemesi için ona özel ders aldırmaya karar verir. Deniz, özel ders sayesinde okulda başarılı olmaya başlar.

Bir gün, Deniz üniversite sınavına girer ve başarılı olur. Deniz, üniversiteyi kazanır ve İstanbul’a gider. Deniz, üniversitede başarılı bir öğrencidir. Deniz, üniversiteden mezun olur ve iş bulur. Deniz, işinde başarılı olur ve iyi bir hayat sürmektedir.

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi