Bizim Balık Evi

Bizim Balık Evi: Konusu

Bizim Balık Evi, yönetmenliğini Ali Özgentürk’ün yaptığı, senaryosunu ise Levent Kazak’ın yazdığı 2012 yapımı bir Türk komedi filmidir. Film, İstanbul’da yaşayan ve balıkçılık tutkusuyla yanıp tutuşan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor.

Filmin başrolünde, balıkçılık tutkusuyla yanıp tutuşan ve arkadaşlarını da bu tutkuya sürükleyen balıkçı teknesi sahibi Hayri karakterini canlandıran Ata Demirer yer alıyor. Hayri’nin arkadaşları arasında, balıkçılığa yeni başlayan ve sürekli olarak komiklikler yapan Şakir karakterini canlandıran Şafak Sezer, balıkçılıkta oldukça deneyimli ve bilgili olan Rıza karakterini canlandıran Rasim Öztekin ve balıkçılığa karşı pek de hevesli olmayan ancak arkadaşlarının ısrarlarına dayanamayan Cemal karakterini canlandıran Binnur Kaya yer alıyor.

Film, Hayri’nin balıkçılık tutkusuyla yanıp tutuşması ve arkadaşlarını da bu tutkuya sürükleyerek yaşadıkları komik olayları konu alıyor. Hayri, arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için İstanbul’un çeşitli yerlerine gidiyor ve her seferinde farklı maceralar yaşıyor. Arkadaşlar, balık tutarken çeşitli komik olaylar yaşıyor ve birbirleriyle sürekli olarak şakalaşıyorlar.

Bizim Balık Evi, balıkçılık tutkusuyla yanıp tutuşanların ve arkadaşlık bağlarının önemini vurgulayan eğlenceli bir komedi filmi. Film, Ata Demirer, Şafak Sezer, Rasim Öztekin ve Binnur Kaya’nın başarılı oyunculuklarıyla dikkat çekiyor.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi