Balık Filmi Nerede Çekildi

Balık Filmi: Konusu ve Çekim Yerleri

Balık Filmi, 2003 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Ali Özgentürk’ün yaptığı bir Türk komedi filmidir. Filmin başrollerinde Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz ve Demet Akbağ yer almaktadır. Film, İstanbul’da yaşayan ve balık tutmayı çok seven bir adamın hikayesini anlatmaktadır.

Konusu

Film, İstanbul’da yaşayan ve balık tutmayı çok seven bir adam olan Cemil’in (Cem Yılmaz) hikayesini anlatmaktadır. Cemil, her gün işten çıktıktan sonra balık tutmaya gider ve bu onun için büyük bir tutkudur. Bir gün, Cemil balık tutarken bir şişe bulur ve şişenin içinde bir mektup vardır. Mektupta, bir balıkçının hikayesi anlatılmaktadır. Balıkçı, bir gün çok büyük bir balık yakalamış ve bu balık onu çok zengin etmiştir. Balıkçı, zengin olduktan sonra balık tutmayı bırakmış ve parasıyla lüks bir hayat yaşamaya başlamıştır. Ancak, bir süre sonra balıkçı, balık tutmayı özlemeye başlamış ve tekrar balık tutmaya başlamıştır. Balıkçı, balık tutarken bir gün yine çok büyük bir balık yakalamış ve bu balık onu daha da zengin etmiştir. Balıkçı, bu sefer parasıyla bir balıkçı teknesi satın almış ve balıkçılık yapmaya başlamıştır. Balıkçı, balıkçılık yaparken çok mutlu olmuş ve hayatının geri kalanını balıkçılık yaparak geçirmiştir.

Cemil, mektubu okuduktan sonra çok etkilenir ve balıkçılık yapmaya karar verir. Cemil, balıkçılık yaparken çok büyük bir balık yakalar ve bu balık onu çok zengin eder. Cemil, zengin olduktan sonra balık tutmayı bırakır ve parasıyla lüks bir hayat yaşamaya başlar. Ancak, bir süre sonra Cemil, balık tutmayı özlemeye başlar ve tekrar balık tutmaya başlar. Cemil, balık tutarken bir gün yine çok büyük bir balık yakalar ve bu balık onu daha da zengin eder. Cemil, bu sefer parasıyla bir balıkçı teknesi satın alır ve balıkçılık yapmaya başlar. Cemil, balıkçılık yaparken çok mutlu olur ve hayatının geri kalanını balıkçılık yaparak geçirir.

Çekim Yerleri

Balık Filmi, İstanbul’un çeşitli yerlerinde çekilmiştir. Filmin çekim yerleri arasında Eminönü, Galata Köprüsü, Beşiktaş ve Adalar bulunmaktadır.

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi