Narlıdere Balık Pişiricisi

Narlıdere Balık Pişiricisi: Lezzetli Balıkların Adresi

Narlıdere, İzmir’in en güzel ilçelerinden biridir. Deniz kıyısında yer alan ilçe, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ünlüdür. Narlıdere’nin bir diğer özelliği de lezzetli balıklarının olmasıdır. İlçede birçok balıkçı lokantası bulunmaktadır. Bu lokantaların en ünlülerinden biri de Narlıdere Balık Pişiricisi’dir.

Narlıdere Balık Pişiricisi, 1970 yılında kurulmuştur. Lokanta, yıllar içinde ününü artırmış ve bugün İzmir’in en iyi balık lokantalarından biri olarak kabul edilmektedir. Lokantanın menüsünde her türlü balık çeşidi bulunmaktadır. Balıklar, taze olarak günlük olarak tedarik edilmektedir. Lokantanın ustaları, balıkların en lezzetli şekilde pişirilmesini sağlamaktadır.

Narlıdere Balık Pişiricisi’nin en ünlü yemeklerinden biri de balık çorbasıdır. Balık çorbası, taze balıklar, sebzeler ve baharatlarla hazırlanmaktadır. Çorba, sıcak servis edilmektedir ve çok lezzetlidir. Lokantanın bir diğer ünlü yemeği de balık tava’dır. Balık tava, taze balıkların un ve yumurtaya bulanarak kızartılmasıyla hazırlanmaktadır. Balık tava, sıcak servis edilmektedir ve çok lezzetlidir.

Narlıdere Balık Pişiricisi’nin fiyatları oldukça uygundur. Lokanta, her bütçeye uygun yemek seçenekleri sunmaktadır. Lokanta, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün açıktır. Lokanta, öğle ve akşam yemeklerinde hizmet vermektedir.

Narlıdere Balık Pişiricisi, lezzetli balık yemekleri yemek isteyenlerin mutlaka uğraması gereken bir yerdir. Lokanta, sıcak ve samimi bir atmosfere sahiptir. Personel, çok ilgili ve yardımseverdir. Narlıdere Balık Pişiricisi’nde yemek yemek, keyifli ve unutulmaz bir deneyim olacaktır.

Narlıdere Balık Pişiricisi İletişim Bilgileri

Adres: Narlıdere Sahil Yolu, No: 10, Narlıdere, İzmir
Telefon: (0232) 271 12 13
E-posta: [email protected]
Web Sitesi: www.narliderebalikpisiricisi.com

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Narlıdere Balık Pişiricisi Menü: https://www.narliderebalikpisiricisi.com/menu/
  • Narlıdere Balık Pişiricisi Fiyat Listesi: https://www.narliderebalikpisiricisi.com/fiyat-listesi/
  • Narlıdere Balık Pişiricisi Rezervasyon: https://www.narliderebalikpisiricisi.com/rezervasyon/
  • Narlıdere Balık Pişiricisi Fotoğraf Galerisi: https://www.narliderebalikpisiricisi.com/foto-galerisi/
  • Narlıdere Balık Pişiricisi Videoları: https://www.narliderebalikpisiricisi.com/videolar/

Yayımlandı

kategorisi