Bornova Balık Satan Yerler

Bornova Balık Satan Yerler

Bornova, İzmir’in en büyük ilçelerinden biridir ve çok sayıda balık satan yer bulunmaktadır. Bu yazıda, Bornova’da balık satan en iyi yerleri ve bunların adreslerini bulabilirsiniz.

1. Balıkçı Barınağı

Balıkçı Barınağı, Bornova’nın en büyük ve en popüler balık pazarıdır. Burada her türlü balığı bulabilirsiniz. Ayrıca, balıkçı barınağında balıkçı tekneleri de bulunmaktadır. Bu teknelerle balık tutmaya gidebilirsiniz.

Adres: Atatürk Mahallesi, 35030 Bornova/İzmir

2. Balık Hali

Balık Hali, Bornova’nın bir diğer büyük balık pazarıdır. Burada da her türlü balığı bulabilirsiniz. Ayrıca, balık halinde balıkçı tekneleri de bulunmaktadır. Bu teknelerle balık tutmaya gidebilirsiniz.

Adres: Atatürk Mahallesi, 35030 Bornova/İzmir

3. Deniz Ürünleri Pazarı

Deniz Ürünleri Pazarı, Bornova’nın en küçük balık pazarıdır. Ancak, burada da her türlü balığı bulabilirsiniz. Ayrıca, deniz ürünleri pazarında balıkçı tekneleri de bulunmaktadır. Bu teknelerle balık tutmaya gidebilirsiniz.

Adres: Atatürk Mahallesi, 35030 Bornova/İzmir

4. Balıkçı Lokantaları

Bornova’da çok sayıda balıkçı lokantası bulunmaktadır. Bu lokantalarda taze balık yemekleri yiyebilirsiniz. Ayrıca, balıkçı lokantalarında balık satın alabilirsiniz.

5. Süpermarketler

Bornova’daki süpermarketlerde de balık bulabilirsiniz. Ancak, süpermarketlerdeki balıklar genellikle taze değildir. Bu nedenle, balık satın almak için balık pazarlarına veya balıkçı lokantalarına gitmeniz önerilir.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi