Köpek Balığı Filmleri 2017

2017 Köpek Balığı Filmleri: Korku ve Gerilim Dolu Bir Yolculuk

Köpek balığı filmleri, uzun yıllardır izleyicileri heyecanlandıran ve korkutan bir film türü olmuştur. 2017 yılında da, köpek balığı filmleri hayranları için oldukça heyecan verici yapımlar yayınlandı. Bu yazımızda, 2017 yılında yayınlanan en iyi köpek balığı filmlerini ve konularını inceleyeceğiz.

1. 47 Metre Aşağı (47 Meters Down)

47 Metre Aşağı, 2017 yılında yayınlanan bir köpek balığı gerilim filmidir. Film, Meksika’da tatil yapan iki kız kardeşin, köpek balıklarıyla dolu bir su altı kafesinde mahsur kalmasını konu alıyor. Kız kardeşler, hayatta kalmak için köpek balıklarına karşı mücadele etmek zorundadırlar.

2. Köpek Balığı (The Shallows)

Köpek Balığı, 2017 yılında yayınlanan bir köpek balığı gerilim filmidir. Film, Meksika’da sörf yapan genç bir kadının, bir köpek balığı tarafından saldırıya uğramasını konu alıyor. Kadın, hayatta kalmak için köpek balığına karşı mücadele etmek zorundadır.

3. Köpek Balığı Geçidi (Sharknado 5: Global Swarming)

Köpek Balığı Geçidi, 2017 yılında yayınlanan bir köpek balığı komedi filmidir. Film, köpek balıklarının dünyayı ele geçirmesini konu alıyor. Film, absürt komedisi ve eğlenceli sahneleriyle izleyicileri güldürüyor.

4. Köpek Balığı Adası (Shark Island)

Köpek Balığı Adası, 2017 yılında yayınlanan bir köpek balığı gerilim filmidir. Film, bir grup gencin, köpek balıklarının yaşadığı bir adaya gitmesini konu alıyor. Gençler, adada hayatta kalmak için köpek balıklarına karşı mücadele etmek zorundadırlar.

5. Köpek Balığı Avı (Shark Hunt)

Köpek Balığı Avı, 2017 yılında yayınlanan bir köpek balığı aksiyon filmidir. Film, bir grup balıkçının, köpek balıklarını avlamak için denize açılmasını konu alıyor. Balıkçılar, köpek balıklarını avlamak için çeşitli yöntemler kullanıyorlar.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi