Balık Restaurant Kadıköy

Kadıköy’deki En İyi Balık Restoranları

Kadıköy, İstanbul’un en popüler semtlerinden biridir ve balık restoranları konusunda da oldukça zengindir. Bu yazıda, Kadıköy’deki en iyi balık restoranlarını sizler için derledik.

1. Balıkçı Sabahattin

Balıkçı Sabahattin, Kadıköy’ün en eski ve en ünlü balık restoranlarından biridir. 1950 yılında kurulan restoran, yıllardır aynı kalitede hizmet vermeye devam ediyor. Balıkçı Sabahattin’in menüsünde her türlü balık çeşidi bulunuyor. Ancak, özellikle levrek, çipura ve kalkan balığı ile ünlü. Restoranın fiyatları biraz yüksek olsa da, lezzetine kesinlikle değer.

2. Deniz Yıldızı

Deniz Yıldızı, Kadıköy’ün en yeni balık restoranlarından biridir. Ancak, kısa sürede ün kazanmayı başardı. Deniz Yıldızı’nın menüsünde de her türlü balık çeşidi bulunuyor. Ancak, özellikle ahtapot, kalamar ve midye ile ünlü. Restoranın fiyatları Balıkçı Sabahattin’e göre daha uygun.

3. Balıkçı Kahraman

Balıkçı Kahraman, Kadıköy’ün en popüler balık restoranlarından biridir. Restoran, her gün taze balıklarla hazırlanan yemekler sunuyor. Balıkçı Kahraman’ın menüsünde her türlü balık çeşidi bulunuyor. Ancak, özellikle lüfer, istavrit ve sardalya ile ünlü. Restoranın fiyatları da oldukça uygun.

4. Balıkçı Hasan

Balıkçı Hasan, Kadıköy’ün en eski balık restoranlarından biridir. 1960 yılında kurulan restoran, yıllardır aynı kalitede hizmet vermeye devam ediyor. Balıkçı Hasan’ın menüsünde her türlü balık çeşidi bulunuyor. Ancak, özellikle hamsi, mezgit ve uskumru ile ünlü. Restoranın fiyatları da oldukça uygun.

5. Balıkçı Yusuf

Balıkçı Yusuf, Kadıköy’ün en yeni balık restoranlarından biridir. Ancak, kısa sürede ün kazanmayı başardı. Balıkçı Yusuf’un menüsünde de her türlü balık çeşidi bulunuyor. Ancak, özellikle levrek, çipura ve kalkan balığı ile ünlü. Restoranın fiyatları da oldukça uygun.

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi