Yunus Balığı Sirki 2

Yunus Balığı Sirki 2: Konusu

Yunus Balığı Sirki 2, 2018 yılında vizyona giren bir animasyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Cal Brunker üstlenirken, senaryosunu Rob Lieber ve Cal Brunker kaleme almıştır. Filmin seslendirme kadrosunda Will Smith, Idris Elba, Octavia Spencer, Angelina Jolie, Brad Pitt ve Javier Bardem gibi isimler yer almaktadır.

Film, ilk filmin olaylarından bir yıl sonra geçmektedir. Yunus Balığı Sirki’nin sahibi olan Bailey, artık sirki kapatmış ve yunusları serbest bırakmıştır. Ancak, bir gün yunuslardan biri olan Winter, bir balıkçı teknesine yakalanır ve yaralanır. Bailey, Winter’ı kurtarmak için tekrar harekete geçer ve onu bir akvaryuma götürür.

Akvaryumda, Winter yeni arkadaşlar edinir ve yeni maceralara atılır. Ancak, akvaryumun sahibi olan Clayton Shaw, Winter’ı satmak ister. Bailey ve arkadaşları, Winter’ı kurtarmak için bir plan yaparlar ve sonunda başarılı olurlar.

Yunus Balığı Sirki 2, dostluk, aile ve özgürlük gibi temaları işleyen bir filmdir. Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ve gişede başarılı olmuştur.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi