Balık Burcu Olan Erkek Ünlüler

Balık Burcu Olan Erkek Ünlüler

Balık burcu, 19 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Balık burcu olan kişiler genellikle yaratıcı, hayalperest ve sezgiseldirler. Ayrıca, çok duygusal ve hassas olabilirler. Balık burcu olan erkek ünlüler arasında birçok başarılı isim bulunmaktadır.

1. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio, 11 Kasım 1974’te doğan bir Balık burcudur. DiCaprio, Titanic, The Wolf of Wall Street ve Inception gibi birçok başarılı filmde rol almıştır. Ayrıca, 2016 yılında The Revenant filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazanmıştır.

2. Brad Pitt

Brad Pitt, 18 Aralık 1963’te doğan bir Balık burcudur. Pitt, Fight Club, Se7en ve Once Upon a Time in Hollywood gibi birçok başarılı filmde rol almıştır. Ayrıca, 2020 yılında Once Upon a Time in Hollywood filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazanmıştır.

3. George Clooney

George Clooney, 6 Mayıs 1961’de doğan bir Balık burcudur. Clooney, ER, Ocean’s Eleven ve The Descendants gibi birçok başarılı film ve dizide rol almıştır. Ayrıca, 2013 yılında Argo filmiyle En İyi Film Akademi Ödülü’nü kazanmıştır.

4. Ryan Gosling

Ryan Gosling, 12 Kasım 1980’de doğan bir Balık burcudur. Gosling, The Notebook, La La Land ve Blade Runner 2049 gibi birçok başarılı filmde rol almıştır. Ayrıca, 2017 yılında La La Land filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’ne aday gösterilmiştir.

5. Justin Bieber

Justin Bieber, 1 Mart 1994’te doğan bir Balık burcudur. Bieber, Baby, Sorry ve Love Yourself gibi birçok başarılı şarkıya sahiptir. Ayrıca, 2016 yılında Purpose albümüyle En İyi Pop Vokal Albüm Grammy Ödülü’nü kazanmıştır.

6. Ed Sheeran

Ed Sheeran, 7 Şubat 1991’de doğan bir Balık burcudur. Sheeran, Shape of You, Thinking Out Loud ve Perfect gibi birçok başarılı şarkıya sahiptir. Ayrıca, 2018 yılında ÷ albümüyle En İyi Pop Vokal Albüm Grammy Ödülü’nü kazanmıştır.

7. Zayn Malik

Zayn Malik, 12 Ocak 1993’te doğan bir Balık burcudur. Malik, One Direction grubunun eski üyesidir. Ayrıca, Pillowtalk ve Dusk Till Dawn gibi birçok başarılı şarkıya sahiptir.

8. Harry Styles

Harry Styles, 1 Şubat 1994’te doğan bir Balık burcudur. Styles, One Direction grubunun eski üyesidir. Ayrıca, Sign of the Times ve Watermelon Sugar gibi birçok başarılı şarkıya sahiptir.

9. Shawn Mendes

Shawn Mendes, 8 Ağustos 1998’de doğan bir Balık burcudur. Mendes, Stitches, Treat You Better ve There’s Nothing Holdin’ Me Back gibi birçok başarılı şarkıya sahiptir.

10. Justin Timberlake

Justin Timberlake, 31 Ocak 1981’de doğan bir Balık burcudur. Timberlake, NSYNC grubunun eski üyesidir. Ayrıca, Cry Me a River, SexyBack ve Can’t Stop the Feeling! gibi birçok başarılı şarkıya sahiptir.

Balık Burcu Erkek Ünlüler Hakkında Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi