Konya Da Iş Kazası Son Dakika

Konya’da İş Kazası Son Dakika: 10 İşçi Hayatını Kaybetti

Konya’nın Ereğli ilçesinde meydana gelen iş kazasında 10 işçi hayatını kaybetti. Kazanın, bir inşaat alanında meydana gelen çökme sonucu olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili olarak Konya Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Ereğli ilçemizde bir inşaat alanında meydana gelen çökme sonucu 10 işçi hayatını kaybetmiştir. Olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edilmiş olup, çalışmalar devam etmektedir. Kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ereğli ilçemizde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kazayla ilgili olarak gerekli tüm çalışmalar başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Ereğli ilçemizde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kazayla ilgili olarak gerekli tüm çalışmalar başlatılmıştır. İş kazalarının önlenmesi için denetimlerimizi artıracağız” dedi.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi