Www Işkur Gov Tr Giriş Iş Başvurusu

www işkur gov tr giriş iş başvurusu

www.iskur.gov.tr, Türkiye’deki iş arayanlar ve işverenler için bir çevrimiçi iş platformudur. İş arayanlar, platformda iş ilanlarına göz atabilir, özgeçmişlerini yükleyebilir ve iş başvurularında bulunabilirler. İşverenler ise, platformda iş ilanlarını yayınlayabilir, özgeçmişleri inceleyebilir ve işe alım süreçlerini yönetebilirler.

www.iskur.gov.tr’ye Giriş

www.iskur.gov.tr’ye giriş yapmak için, platformun ana sayfasında bulunan “Giriş Yap” butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra, açılan sayfada TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek giriş yapabilirsiniz. Eğer daha önce hiç www.iskur.gov.tr’ye giriş yapmadıysanız, “Kayıt Ol” butonuna tıklayarak kayıt işlemini tamamlamanız gerekir.

www.iskur.gov.tr’de İş Başvurusu

www.iskur.gov.tr’de iş başvurusu yapmak için, öncelikle platformda bir özgeçmiş oluşturmanız gerekir. Özgeçmişinizi oluşturduktan sonra, iş ilanlarına göz atabilir ve ilginizi çeken ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz. İş başvurusunda bulunmak için, ilanın sayfasında bulunan “Başvur” butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra, açılan sayfada özgeçmişinizi seçebilir ve başvuru formunu doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

www.iskur.gov.tr’de İş İlanları

www.iskur.gov.tr’de, çeşitli sektörlerden ve iş alanlarından iş ilanları bulunmaktadır. İş ilanlarını, platformun ana sayfasında bulunan “İş İlanları” bölümünden görebilirsiniz. İş ilanlarını, sektör, iş alanı, şehir ve anahtar kelime gibi kriterlere göre filtreleyebilirsiniz.

www.iskur.gov.tr’de Özgeçmiş Oluşturma

www.iskur.gov.tr’de özgeçmiş oluşturmak için, platformun ana sayfasında bulunan “Özgeçmiş Oluştur” butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra, açılan sayfada kişisel bilgilerinizi, eğitim bilgilerinizi, iş deneyimlerinizi ve becerilerinizi girerek özgeçmişinizi oluşturabilirsiniz. Özgeçmişinizi oluşturduktan sonra, platformda bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz.

www.iskur.gov.tr’de İşe Alım Süreci

www.iskur.gov.tr’de işe alım süreci, işverenlerin iş ilanlarını yayınlamasıyla başlar. İş arayanlar, platformda bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunabilirler. İşverenler, başvuruları inceleyerek işe uygun adayları belirlerler. Daha sonra, işverenler işe uygun adaylarla mülakat yaparlar. Mülakatlar sonucunda, işverenler işe alınacak adayları belirlerler.

www.iskur.gov.tr ile İlgili Faydalı Siteler

www.iskur.gov.tr ile İlgili Faydalı Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi