Köpek Köpek Balığı Filmi

Köpek Köpek Balığı Filmi: Konusu ve İncelemesi

Köpek Köpek Balığı filmi, 2023 yılında vizyona giren bir korku filmidir. Filmin yönetmenliğini Johannes Roberts, senaristliğini Ernest Riera ve Jay Basu üstlenmiştir. Filmin başrollerinde Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson ve Ruby Rose yer almaktadır.

Film, Çin’in kıyılarına yakın bir yerde bulunan bir su altı araştırma tesisinde geçmektedir. Tesis, köpekbalıkları üzerinde deneyler yapmak için kullanılmaktadır. Bir gün, deneylerden biri ters gider ve köpekbalıkları tesis çalışanlarına saldırmaya başlar. Çalışanlar, tesisden kaçmaya çalışırken köpekbalıkları tarafından avlanırlar.

Jason Statham, filmde köpekbalıklarıyla savaşan bir deniz biyoloğu olan Jonas Taylor karakterini canlandırmaktadır. Li Bingbing, tesis yöneticisi Suyin Zhang karakterini, Rainn Wilson, tesis güvenlik görevlisi Jack Morris karakterini ve Ruby Rose, tesis teknisyeni Jaxx Herd karakterini canlandırmaktadır.

Köpek Köpek Balığı filmi, eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı. Bazı eleştirmenler, filmin görsel efektlerini ve aksiyon sahnelerini övdü, ancak senaryosunu ve karakterlerini eleştirdi. Bazı eleştirmenler ise, filmin köpekbalığı saldırılarını gerçekçi bir şekilde tasvir ettiğini ve izleyicileri gerilim dolu bir deneyim yaşattığını söyledi.

Film, dünya çapında 474 milyon dolar hasılat elde etti.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi