Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Dinle Youtube

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor

Kırmızı balık, gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyordu. Güneşin ışıkları altında pulları parlıyor, kuyruğu suda dalgalanıyordu. Balık, özgürce yüzüyor ve hayatının tadını çıkarıyordu.

Birdenbire, balık önünde bir ağ gördü. Ağ, balıkçı tarafından suya atılmıştı ve balık ağa doğru yüzüyordu. Balık, ağa yaklaştıkça korkmaya başladı. Ağın içindeki diğer balıkları gördü ve onların korkmuş yüzlerini gördü.

Balık, ağdan kaçmaya çalıştı ama çok geçti. Ağ, balığı yakaladı ve balık ağın içinde kıvrandı. Balık, ağın içindeki diğer balıklara baktı ve onların da aynı şekilde korkmuş olduğunu gördü.

Balık, ağın içinde çırpındı ama nafile. Ağ, balığı sıkıca tutuyordu. Balık, ağın içinde ölmek üzereydi.

Tam o sırada, bir çocuk göl kenarına geldi. Çocuk, ağın içindeki balıkları gördü ve ağladı. Çocuk, ağın içindeki balıkları kurtarmak istedi ama ağ çok sıkıydı. Çocuk, ağın içindeki balıkları kurtaramadı.

Çocuk, ağın içindeki balıkları izlerken ağladı. Balıklar, ağın içinde kıvranıyor ve ölmek üzereydiler. Çocuk, balıkları kurtaramadığı için çok üzgündü.

Çocuk, ağın içindeki balıkları izlerken birdenbire bir fikir geldi. Çocuk, ağın yanına gitti ve ağın ipini kesmeye başladı. Çocuk, ağın ipini kesti ve ağ açıldı. Balıklar, ağdan kurtuldular ve özgürce yüzmeye başladılar.

Balıklar, özgürce yüzerken çok mutluydular. Balıklar, çocuğa teşekkür ettiler ve çocuğun yanından uzaklaştılar.

Çocuk, balıkları kurtardığı için çok mutluydu. Çocuk, balıkları kurtardığı için kendini iyi hissediyordu. Çocuk, balıkları kurtardığı için gurur duyuyordu.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi