Suda Balık Film

Suda Balık: Konusu ve İncelemesi

Suda Balık, 2017 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Gülse Birsel’in üstlendiği bir Türk komedi filmidir. Film, iki farklı dünyanın kesişiminde geçen bir aşk hikayesini konu almaktadır.

Filmin başrolünde, zengin bir ailenin çocuğu olan Deniz’i canlandıran Çağatay Ulusoy ve fakir bir ailenin çocuğu olan Aylin’i canlandıran Büşra Pekin yer almaktadır. Deniz, ailesinin baskısından kurtulmak için evden kaçarak Aylin’in yaşadığı mahalleye yerleşir. Aylin ise, Deniz’in farklı dünyasına ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da kendi hayatıyla mücadele etmektedir.

Suda Balık, iki farklı dünyanın kesişiminde geçen bir aşk hikayesini konu almaktadır. Film, zenginlik ve fakirlik arasındaki uçurumu, aile baskısını ve toplumsal tabuları ele almaktadır. Film, aynı zamanda, aşkın her türlü engeli aşabileceğini ve insanların farklılıklarına rağmen birbirlerini sevebileceklerini göstermektedir.

Suda Balık, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır. Film, oyunculukları, yönetmenliği ve senaryosu ile beğenilmiştir. Film, 2017 yılında Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü’nü kazanmıştır.

Suda Balık ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi