4700000Tl Apple

4700000tl Apple: Konusu ve İncelemesi

4700000tl Apple, 2022 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek üstlenmiştir. Başrollerini ise Şahan Gökbakar, Büşra Pekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir paylaşmaktadır.

Film, zengin bir iş adamı olan Ali Rıza Bey’in (Şahan Gökbakar) hikayesini anlatıyor. Ali Rıza Bey, bir gün iş seyahati için gittiği Amerika’da bir Apple Store’a girer ve burada gördüğü bir iPhone’a aşık olur. Telefonu satın alır ve Türkiye’ye döndüğünde de kullanmaya başlar. Ancak, telefonun özellikleriyle ilgili hiçbir bilgisi yoktur ve bu nedenle birçok komik duruma düşer.

Bir gün, Ali Rıza Bey’in telefonu çalınır. Telefonunu geri almak için polise gider, ancak polis ona yardımcı olamaz. Ali Rıza Bey, telefonunu geri almak için kendi başına harekete geçer ve telefonunu çalan kişiyi bulmaya çalışır. Bu süreçte, birçok komik macera yaşar.

4700000tl Apple, eğlenceli ve keyifli bir filmdir. Film, Şahan Gökbakar’ın başarılı performansıyla öne çıkıyor. Ayrıca, filmde yer alan diğer oyuncular da başarılı performanslar sergiliyorlar. Film, izleyicilere keyifli bir zaman geçirme imkanı sunuyor.

Konuyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi