2018 Yabancı Dizi Tavsiyeleri

2018 yılında yayınlanan yabancı diziler arasında, konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan diziler şunlardır:

  • Killing Eve (2018-günümüz)

Bir MI5 ajanı olan Eve Polastri, bir suikastçıyı yakalamak için görevlendirilir. Suikastçı Villanelle, zeki ve acımasız bir kadındır ve Eve’in onu yakalaması kolay olmayacaktır. Dizi, iki kadının arasındaki kedi-fare oyununu konu almaktadır.

  • The Haunting of Hill House (2018)

Crain ailesi, Hill House adlı perili bir eve taşınır. Aile, kısa sürede evin karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Dizi, korku ve gerilim türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • The Umbrella Academy (2018-günümüz)

1989 yılında, aynı gün doğan 43 süper kahraman bebek dünyaya gelir. Bu bebekler, milyarder Reginald Hargreeves tarafından evlat edinilir ve Umbrella Academy adlı bir süper kahraman ekibi kurulur. Ancak, ekip dağılır ve üyeleri kendi yollarına giderler. Yıllar sonra, Hargreeves’in ölümü üzerine ekip yeniden bir araya gelir. Dizi, süper kahraman türünde olup, aksiyon ve komedi unsurları içermektedir.

  • Barry (2018-günümüz)

Barry Berkman, eski bir denizcidir ve şu anda bir kiralık katil olarak çalışmaktadır. Ancak, Barry’nin içindeki karanlık taraf, onu suç dünyasından uzaklaştırmaya başlar. Dizi, kara komedi türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • The Good Place (2016-2020)

Eleanor Shellstrop, öldükten sonra İyi Yer’e gönderilir. Ancak, Eleanor’un İyi Yer’de olması gereken biri olmadığını kısa sürede anlar. Dizi, komedi ve felsefe türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • The Crown (2016-günümüz)

Dizi, Kraliçe II. Elizabeth’in hayatını konu almaktadır. Dizi, tarihsel drama türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • Stranger Things (2016-günümüz)

1980’li yıllarda, küçük bir kasabada bir grup çocuk, arkadaşlarından biri olan Will Byers’ın kaybolmasıyla birlikte, kasabanın karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Dizi, korku, gerilim ve bilim kurgu türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • Westworld (2016-günümüz)

Westworld, insanların androidlerle etkileşime girebildiği bir tema parkıdır. Ancak, androidler giderek daha bilinçli hale gelmeye başlar ve insanların kontrolünden çıkmaya başlarlar. Dizi, bilim kurgu ve western türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • The Handmaid’s Tale (2017-günümüz)

Dizi, totaliter bir rejim tarafından yönetilen bir dünyada, doğurgan kadınların zorla hizmetçi olarak çalıştırıldığı bir distopyayı konu almaktadır. Dizi, drama ve bilim kurgu türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

  • The Marvelous Mrs. Maisel (2017-günümüz)

Dizi, 1950’li yıllarda New York’ta yaşayan bir Yahudi kadını olan Miriam “Midge” Maisel’in hikayesini konu almaktadır. Midge, kocası tarafından terk edildikten sonra, stand-up komedyeni olmaya karar verir. Dizi, komedi ve drama türünde olup, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi