Bahceliden Ulkuculere Secim Tavsiyeleri

Bahçeli’den Ülkücülere Seçim Tavsiyeleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran 2018 genel seçimleri öncesinde partililerine önemli tavsiyelerde bulundu. Bahçeli’nin tavsiyeleri arasında, seçmenlerle yakın temas kurulması, parti programının etkin bir şekilde anlatılması ve seçmenlerin oy kullanma hakkını kullanmaları yer aldı.

Bahçeli, partililerine yaptığı açıklamada, “Seçmenlerle yakın temas kurun, onların sorunlarını dinleyin ve çözüm önerilerinizi anlatın. Parti programımızı etkin bir şekilde anlatın ve seçmenlerin oy kullanma hakkını kullanmaları için onları teşvik edin” dedi.

Bahçeli ayrıca, partililerine, “Seçim çalışmalarında dürüst ve ahlaklı olun. Seçmenlere vaatlerde bulunmayın ve onların güvenini sarsmayın. Seçim sonuçlarına saygılı olun ve seçmenlerin iradesine boyun eğin” tavsiyelerinde bulundu.

Bahçeli’nin Seçim Tavsiyeleriyle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar

Sonuç

Bahçeli’nin seçim tavsiyeleri, MHP’nin 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde başarılı olması için önemli bir rol oynadı. MHP, bu seçimlerde %11,1 oy alarak 49 milletvekili çıkardı ve TBMM’nin üçüncü büyük partisi oldu.


Yayımlandı

kategorisi