Al Onu Bana Anne Apple

Al Onu Bana Anne Apple: Konusu ve İncelemesi

Al Onu Bana Anne Apple, 2018 yılında vizyona giren bir dram filmidir. Film, 17 yaşındaki bir kız olan Ellie’nin (Elsie Fisher) hikayesini anlatıyor. Ellie, annesi (Sigourney Weaver) ve babası (Josh Hamilton) ile birlikte yaşıyor. Ellie’nin annesi, kanser hastasıdır ve Ellie, annesinin hastalığıyla başa çıkmaya çalışmaktadır.

Bir gün, Ellie, okuldan eve döndüğünde annesinin öldüğünü öğrenir. Ellie, annesinin ölümünden sonra çok üzülür ve annesini özlemeye başlar. Ellie, annesinin eşyalarını karıştırırken, annesinin bir günlüğünü bulur. Ellie, annesinin günlüğünü okumaya başlar ve annesinin hayatı hakkında daha fazla şey öğrenir.

Ellie, annesinin günlüğünü okudukça, annesinin kendisine çok değer verdiğini ve onu çok sevdiğini anlar. Ellie, annesinin ölümünden sonra çok üzülmüştür, ancak annesinin günlüğünü okuduktan sonra, annesinin kendisine bıraktığı mirasın çok değerli olduğunu anlar.

Al Onu Bana Anne Apple, anne-kız ilişkisini konu alan dokunaklı bir dram filmidir. Film, Sigourney Weaver ve Elsie Fisher’ın muhteşem performanslarıyla öne çıkıyor. Film, anne-kız ilişkisinin önemini ve annelerin çocuklarına bıraktığı mirasın değerini vurguluyor.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi