En Iyi Film Önerileri Türk Film Tavsiyeleri 2019

2019 yılında vizyona giren Türk filmleri arasında, konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan filmler şunlardır:

  • Aşk, Büyü ve Diğer Yalanlar: Birbirlerinden çok farklı iki gencin aşk hikayesini anlatan film, romantik komedi türünde. Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Mucize 2: Aşk: 2019 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan Mucize 2: Aşk, Mucize filminin devamı niteliğinde. Başrollerini yine Aras Bulut İynemli ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı film, bir çocuğun ailesini kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

  • Organize İşler: Sazan Sarhoşu: Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ve başrolünü oynadığı Organize İşler: Sazan Sarhoşu, bir grup dolandırıcının hikayesini anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Ata Demirer ve Binnur Kaya gibi isimler yer alıyor.

  • Bizim İçin Şampiyon: 1980’li yıllarda Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na katılma mücadelesini konu alan film, spor ve dram türünde. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’ın paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Aile Arasında: Bir ailenin yaşadığı sorunları konu alan film, komedi ve dram türünde. Başrollerini Engin Günaydın, Demet Evgar, Binnur Kaya ve Haluk Bilginer’in paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Kardeşim Benim 2: 2016 yılında vizyona giren Kardeşim Benim filminin devamı niteliğinde olan Kardeşim Benim 2, iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz’un paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Hababam Sınıfı Yeniden: Hababam Sınıfı serisinin yeniden çevrimi olan film, bir grup öğrencinin okul hayatını konu alıyor. Başrollerini Şahan Gökbakar, Ozan Güven, İlker Ayrık ve Atakan Çelik’in paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Gülperi: Bir kadının çocukları için verdiği mücadeleyi konu alan film, dram türünde. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve Barış Arduç’un paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Çiçero: İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanya’ya casusluk yapan Elyesa Bazna’nın hikayesini konu alan film, tarih ve dram türünde. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Haluk Bilginer ve Fatih Artman’ın paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

  • Kapı: Bir apartmanda yaşayan insanların hikayelerini konu alan film, dram ve gerilim türünde. Başrollerini Şener Şen, Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Binnur Kaya’nın paylaştığı film, 2019 yılının en çok izlenen Türk filmlerinden biri oldu.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi