En Iyi Komedi Film Tavsiyeleri

En İyi Komedi Filmleri

Komedi filmleri, izleyicileri güldürmek ve eğlendirmek için yapılan filmlerdir. Genellikle hafif konulara odaklanırlar ve mutlu sonla biterler. Komedi filmleri, insanların stres atması ve rahatlaması için harika bir seçenektir.

1. Monty Python ve Kutsal Kase (1975)

Monty Python ve Kutsal Kase, İngiliz komedi grubu Monty Python tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Kral Arthur ve Şövalyeleri’nin Kutsal Kase’yi bulma yolculuğunu konu almaktadır. Film, absürt mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

2. Airplane! (1980)

Airplane!, Jim Abrahams, David Zucker ve Jerry Zucker tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, bir uçak yolculuğu sırasında yaşanan komik olayları konu almaktadır. Film, parodi mizahıyla ünlüdür ve birçok ünlü oyuncu yer almaktadır.

3. The Big Lebowski (1998)

The Big Lebowski, Coen kardeşler tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Jeff Bridges’in canlandırdığı bowling tutkunu Jeff Lebowski’nin hikayesini konu almaktadır. Film, kara mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

4. Borat (2006)

Borat, Sacha Baron Cohen tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Kazakistanlı bir gazeteci olan Borat Sagdiyev’in Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptığı yolculuğu konu almaktadır. Film, kara mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

5. The Hangover (2009)

The Hangover, Todd Phillips tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Las Vegas’ta bekarlığa veda partisi yapan dört arkadaşın hikayesini konu almaktadır. Film, absürt mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

6. Bridesmaids (2011)

Bridesmaids, Paul Feig tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Kristen Wiig’in canlandırdığı Annie Walker’ın en iyi arkadaşının düğünü için nedime olmasını konu almaktadır. Film, kara mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

7. 21 Jump Street (2012)

21 Jump Street, Phil Lord ve Chris Miller tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Jonah Hill ve Channing Tatum’un canlandırdığı iki polis memurunun lise öğrencisi olarak gizli göreve gönderilmesini konu almaktadır. Film, absürt mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

8. The Wolf of Wall Street (2013)

The Wolf of Wall Street, Martin Scorsese tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Leonardo DiCaprio’nun canlandırdığı Jordan Belfort’un hikayesini konu almaktadır. Film, kara mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

9. Deadpool (2016)

Deadpool, Tim Miller tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Ryan Reynolds’un canlandırdığı Deadpool’un hikayesini konu almaktadır. Film, kara mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

10. Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit, Taika Waititi tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi filmidir. Film, Roman Griffin Davis’in canlandırdığı Jojo Betzler’in hikayesini konu almaktadır. Film, kara mizahıyla ünlüdür ve birçok kült sahneye sahiptir.

Faydalı Siteler

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi