App Store Same Apple Id

App Store’da Aynı Apple Kimliğiyle Birden Fazla Uygulama Yayınlama

Apple’ın App Store’u, iOS ve iPadOS cihazları için uygulamaların dağıtımı için bir platformdur. Geliştiriciler, uygulamalarını App Store’da yayınlayarak bunları dünya çapındaki kullanıcılara sunabilirler. Bir geliştirici hesabı oluşturduktan sonra geliştiriciler, App Store’da uygulamalar yayınlayabilirler.

Bir geliştirici hesabı, bir Apple Kimliği ile ilişkilidir. Bu, bir geliştiricinin App Store’da yayınlayabileceği uygulama sayısında bir sınırlama olduğu anlamına gelir. Varsayılan olarak, bir geliştirici hesabı yalnızca 100 uygulama yayınlamasına izin verir.

Bir geliştiricinin 100’den fazla uygulaması varsa, ek uygulama yayınlamak için Apple’dan uygulama kotasını artırmasını talep etmesi gerekir. Apple, geliştiricilerin uygulama kotasını artırmasına izin verebilir, ancak bu her zaman garanti edilmez.

Bir geliştiricinin uygulama kotasını artırmak için aşağıdaki adımları izlemesi gerekir:

  1. Apple Geliştirici Portalına giriş yapın.
  2. “Hesabım” sekmesine tıklayın.
  3. “Uygulama Sınırları” bölümüne gidin.
  4. “Uygulama Kotası Artışı İste” düğmesine tıklayın.
  5. Uygulama kotanızı artırma nedeninizi açıklayan bir form doldurun.
  6. Formu gönderin.

Apple, talebinizi inceleyecek ve uygulama kotanızı artırıp artırmayacağına karar verecektir.

Uygulama kotanızı artırmanın başka bir yolu da Apple Geliştirici Programına katılmaktır. Apple Geliştirici Programı, geliştiricilere bir dizi avantaj sunar, bunlardan biri de artırılmış bir uygulama kotasıdır. Apple Geliştirici Programı’na katılmak için yıllık 99 ABD doları ücret ödemeniz gerekir.

Birden fazla uygulama yayınlamanız gerekiyorsa, uygulama kotanızı artırmak veya Apple Geliştirici Programına katılmak için yukarıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi