Yeni Dizi Tavsiyeleri 2018

2018’in En İyi Yeni Dizileri: Kaliteli ve Bağımlılık Yapan

2018, televizyon dünyasında heyecan verici bir yıl oldu ve izleyicilere çok çeşitli türlerde ve temalarda yeni ve ilgi çekici diziler sundu. İşte Google arama motorunun ilk sayfasında yer alacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan bir makalede 2018’in en iyi yeni dizilerinden bazıları:

1. Killing Eve (BBC America)

Konu: Bir MI5 güvenlik görevlisi olan Eve Polastri, uluslararası bir suikastçı olan Villanelle’i yakalamakla görevlendirilir. İki kadın arasındaki kedi fare oyunu, gerilim, kara mizah ve karmaşık karakterlerle dolu bir hikaye sunuyor.

2. The Haunting of Hill House (Netflix)

Konu: Shirley Jackson’ın klasik korku romanından uyarlanan bu dizi, Hill House’un perili malikanesinde büyüyen Crain ailesinin hikayesini anlatıyor. Yıllar sonra, aile üyeleri geçmişleriyle yüzleşmek ve evdeki kötü ruhları yatıştırmak için geri dönerler.

3. Barry (HBO)

Konu: Bill Hader’ın başrolünde oynadığı bu kara komedi, eski bir deniz piyadesinin Los Angeles’ta bir aktör olma hayallerini konu alıyor. Barry, şiddet ve komediyi ustaca harmanlayarak izleyicileri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

4. The Good Place (NBC)

Konu: Kristen Bell’in başrolünde oynadığı bu fantastik komedi, yanlışlıkla Cennete giden bencil bir kadının hikayesini anlatıyor. Eleanor, iyi bir insan olmayı öğrenmeye çalışırken, Cenneti ve onun tuhaf sakinlerini keşfeder.

5. The Umbrella Academy (Netflix)

Konu: Gerard Way’in çizgi romanından uyarlanan bu süper kahraman dizisi, yedi olağanüstü çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocuklar, evlat edinen babalarının ölümünden sonra yeniden bir araya gelirler ve dünyayı yaklaşan bir kıyametten kurtarmak için güçlerini kullanmaları gerekir.

6. Sharp Objects (HBO)

Konu: Gillian Flynn’in romanından uyarlanan bu gerilim dizisi, sorunlu bir gazetecinin memleketine dönerek genç kızların öldürüldüğü bir davayı araştırmasını konu alıyor. Amy Adams, travmatik geçmişiyle boğuşan ve gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan Camille Preaker rolünde etkileyici bir performans sergiliyor.

7. Maniac (Netflix)

Konu: Emma Stone ve Jonah Hill’in başrollerini paylaştığı bu bilim kurgu komedi dizisi, bir ilaç deneyine katılan iki yabancının hikayesini anlatıyor. Deney, onların gerçeklik algılarını bozar ve onları beklenmedik bir yolculuğa çıkarır.

8. The Alienist (TNT)

Konu: Caleb Carr’ın romanından uyarlanan bu dönem dizisi, 1896 New York’unda genç erkek çocukları hedef alan bir seri katilin hikayesini anlatıyor. Psikolog Laszlo Kreizler, polis dedektifi Theodore Roosevelt ve gazeteci John Moore, katili yakalamak için güçlerini birleştirirler.

9. Homecoming (Amazon Prime Video)

Konu: Julia Roberts’ın başrolünde oynadığı bu psikolojik gerilim dizisi, bir savaş bölgesinden dönen bir askerin geçiş programına katılmasını konu alıyor. Programın gizemli lideri, askerin hafızasını manipüle etmeye çalışır ve onun geçmişini sorgulamasına neden olur.

10. Bodyguard (Netflix)

Konu: Richard Madden’ın başrolünde oynadığı bu gerilim dizisi, İçişleri Bakanı’nı korumakla görevli bir savaş gazisi olan David Budd’un hikayesini anlatıyor. Budd, bakanın hayatına yönelik bir suikast girişimini araştırırken, kendi sadakatini ve ahlakını sorgulamak zorunda kalır.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi