Apple 8 Red Product

Apple 8 Red: (PRODUCT)RED ile HIV/AIDS ile Mücadele

Giriş

Apple, (PRODUCT)RED girişimiyle HIV/AIDS ile mücadeleye uzun süredir destek vermektedir. 2006’dan bu yana Apple, (PRODUCT)RED ürünlerinin satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını Küresel Fon’a bağışlayarak HIV/AIDS’in önlenmesi, tedavisi ve danışmanlığına destek sağlamıştır. Apple 8 Red, (PRODUCT)RED ürün serisinin en son üyesidir ve HIV/AIDS ile mücadeleye devam eden bağlılığın bir kanıtıdır.

Apple 8 Red Özellikleri

Apple 8 Red, 4,7 inç Retina HD ekrana, A11 Bionic çipe ve 12 megapiksel kameraya sahip güçlü bir akıllı telefondur. Ancak onu diğer iPhone modellerinden ayıran şey, canlı kırmızı rengi ve (PRODUCT)RED logosudur.

(PRODUCT)RED Girişimi

(PRODUCT)RED, Bono ve Bobby Shriver tarafından 2006 yılında kurulan bir girişimdir. Girişimin amacı, HIV/AIDS ile mücadele için para toplamaktır. (PRODUCT)RED, Apple, Nike, Starbucks ve diğerleri gibi şirketlerle ortaklık kurarak, satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını Küresel Fon’a bağışlamaktadır.

Küresel Fon

Küresel Fon, HIV/AIDS, tüberküloz ve sıtma ile mücadele eden ülkeler için kaynak sağlayan uluslararası bir finansman kuruluşudur. Fon, bu hastalıkların önlenmesi, tedavisi ve danışmanlığına destek sağlamak için hükümetler, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörle birlikte çalışmaktadır.

Apple 8 Red’in Etkisi

Apple 8 Red’in satışlarından elde edilen gelir, HIV/AIDS ile mücadelede önemli bir fark yaratmaktadır. 2006’dan bu yana (PRODUCT)RED ürünleri, Küresel Fon’a 250 milyon dolardan fazla bağışta bulunmuştur. Bu fonlar, milyonlarca insanın hayatını kurtarmaya ve iyileştirmeye yardımcı olmuştur.

Apple 8 Red’i Satın Almak

Apple 8 Red, Apple Store’dan ve yetkili satıcılardan satın alınabilir. Telefon, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleriyle mevcuttur.

İlgili Kaynaklar

Sonuç

Apple 8 Red, HIV/AIDS ile mücadeleye destek göstermenin şık ve etkili bir yoludur. Telefonu satın alarak, milyonlarca insanın hayatını kurtarmaya ve iyileştirmeye yardımcı olan önemli bir girişimin parçası olabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi