Edremit Bodrum Otobüs Seferleri Saatleri

Edremit Bodrum Otobüs Seferleri Saatleri

Edremit ve Bodrum, Türkiye’nin en popüler turistik yerlerinden ikisidir. Her iki şehir de muhteşem plajları, tarihi mekanları ve canlı gece hayatıyla ünlüdür. Bu nedenle, iki şehir arasında seyahat eden çok sayıda insan bulunmaktadır.

Edremit ve Bodrum arasında otobüs seferleri düzenli olarak yapılmaktadır. Bu seferler, her iki şehrin otogarlarından hareket etmektedir. Otobüs seferlerinin saatleri, sefer düzenleyen otobüs şirketine göre değişiklik göstermektedir. Ancak, genel olarak sabah, öğle ve akşam olmak üzere üç farklı saatte sefer düzenlenmektedir.

Edremit ve Bodrum arasındaki otobüs yolculuğu yaklaşık 6 saat sürmektedir. Yolculuk sırasında, yolcular otobüste bulunan televizyon, müzik sistemi ve klima gibi imkanlardan yararlanabilirler. Ayrıca, otobüste bulunan tuvaletler de yolcuların kullanımına açıktır.

Edremit ve Bodrum arasındaki otobüs seferlerinin fiyatları, sefer düzenleyen otobüs şirketine göre değişiklik göstermektedir. Ancak, genel olarak tek yön bilet fiyatları 100 TL ile 150 TL arasında değişmektedir.

Edremit ve Bodrum arasında otobüs seferleri düzenleyen bazı otobüs şirketleri şunlardır:

  • Kamil Koç
  • Pamukkale Turizm
  • Metro Turizm
  • Ulusoy Seyahat
  • Varan Turizm

Bu otobüs şirketlerinin internet sitelerinden veya otogarlardan otobüs bileti satın alabilirsiniz.

Edremit Bodrum Otobüs Seferleri Saatleri ile İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi