Turgutreis Bodrum Otobüs Sefer Saatleri

Turgutreis Bodrum Otobüs Sefer Saatleri

Turgutreis, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir beldedir. Bodrum’un en popüler turistik yerlerinden biri olan Turgutreis, her yıl binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmektedir. Turgutreis’e ulaşım, kara yolu, hava yolu ve deniz yolu olmak üzere üç farklı şekilde sağlanmaktadır.

Kara Yolu ile Ulaşım

Turgutreis’e kara yolu ile ulaşım, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan veya Muğla şehir merkezinden sağlanmaktadır. Bodrum-Milas Havalimanı’ndan Turgutreis’e ulaşım, yaklaşık 45 dakika sürmektedir. Muğla şehir merkezinden Turgutreis’e ulaşım ise, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Hava Yolu ile Ulaşım

Turgutreis’e hava yolu ile ulaşım, Bodrum-Milas Havalimanı üzerinden sağlanmaktadır. Bodrum-Milas Havalimanı’na Türkiye’nin birçok şehrinden direkt uçuş bulunmaktadır. Bodrum-Milas Havalimanı’ndan Turgutreis’e ulaşım, taksi veya servis ile sağlanmaktadır.

Deniz Yolu ile Ulaşım

Turgutreis’e deniz yolu ile ulaşım, Bodrum Limanı’ndan sağlanmaktadır. Bodrum Limanı’ndan Turgutreis’e feribot seferleri düzenlenmektedir. Feribot seferleri, yaklaşık 30 dakika sürmektedir.

Turgutreis Bodrum Otobüs Sefer Saatleri

Turgutreis’e otobüs ile ulaşım, Bodrum Otogarı’ndan sağlanmaktadır. Bodrum Otogarı’ndan Turgutreis’e her gün düzenli olarak otobüs seferleri düzenlenmektedir. Otobüs seferleri, sabah 06:00’dan akşam 23:00’a kadar devam etmektedir. Otobüs seferlerinin saatleri, sezona ve günün saatine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Turgutreis Bodrum Otobüs Sefer Saatleri için Faydalı Siteler

Turgutreis Bodrum Otobüs Sefer Saatleri ile İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi