Alanya Belediye Otobüs Saatleri Otogar

Alanya Belediye Otobüs Saatleri Otogar

Alanya Belediye Otobüsleri, Alanya’da toplu taşıma hizmeti veren bir otobüs şirketidir. Şirket, 1994 yılında kurulmuştur ve şu anda 100’den fazla otobüsle hizmet vermektedir. Alanya Belediye Otobüsleri, Alanya’nın tüm bölgelerine hizmet vermektedir. Ayrıca, Alanya’dan çevre ilçelere de otobüs seferleri düzenlenmektedir.

Alanya Belediye Otobüs Saatleri Otogar

Alanya Belediye Otobüsleri, otogarlardan sabah 06:00’dan gece 24:00’a kadar hizmet vermektedir. Otobüslerin hareket saatleri, otogarın yoğunluğuna göre değişmektedir. Ancak, genel olarak otobüsler her 15-20 dakikada bir hareket etmektedir.

Alanya Belediye Otobüs Ücretleri

Alanya Belediye Otobüsleri’nin ücretleri, mesafeye göre değişmektedir. Ancak, genel olarak otobüs ücreti 3,50 TL’dir. Öğrenciler ve 65 yaş üstü kişiler için ise otobüs ücreti 2,50 TL’dir.

Alanya Belediye Otobüs Durakları

Alanya Belediye Otobüsleri, Alanya’nın tüm bölgelerinde durakları bulunmaktadır. Otobüs durakları, genellikle caddelerin veya sokakların kenarlarında bulunmaktadır. Otobüs duraklarında, otobüslerin hareket saatleri ve güzergahları hakkında bilgi verilmektedir.

Alanya Belediye Otobüs Güzergahları

Alanya Belediye Otobüsleri, Alanya’nın tüm bölgelerine hizmet vermektedir. Ayrıca, Alanya’dan çevre ilçelere de otobüs seferleri düzenlenmektedir. Otobüs güzergahları, Alanya Belediye Otobüsleri’nin resmi web sitesinde yayınlanmaktadır.

Alanya Belediye Otobüsleri İle İlgili Faydalı Siteler

  • Alanya Belediye Otobüsleri Resmi Web Sitesi: https://www.alanya.bel.tr/otobus-saatleri
  • Alanya Belediye Otobüsleri Güzergahları: https://www.alanya.bel.tr/otobus-guzergahlari
  • Alanya Belediye Otobüs Ücretleri: https://www.alanya.bel.tr/otobus-ucretleri

Yayımlandı

kategorisi