Alibeyköy Cep Otogarı Otobüs Bileti

Alibeyköy Cep Otogarı Otobüs Bileti

Alibeyköy Cep Otogarı, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan ve şehir içi ve şehirlerarası otobüs seferlerinin yapıldığı bir otogardır. Otogar, Alibeyköy semtinde, TEM Otoyolu üzerinde yer almaktadır.

Alibeyköy Cep Otogarı, İstanbul’un en işlek otogarlarından biridir. Her gün binlerce yolcu buradan otobüslere binmekte veya inmektedir. Otogar, şehir içi ve şehirlerarası otobüs seferlerinin yanı sıra, minibüs ve dolmuş seferlerine de ev sahipliği yapmaktadır.

Alibeyköy Cep Otogarı’ndan otobüs bileti almak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Yolcular, otogarın gişelerinden, internet üzerinden veya telefonla otobüs bileti alabilirler.

Otogarın Gişelerinden Otobüs Bileti Alma

Alibeyköy Cep Otogarı’nın gişelerinden otobüs bileti almak için, otogara gitmeniz ve gişelerin önünde sıraya girmeniz gerekmektedir. Gişelerde, otobüs seferleri hakkında bilgi alabilir ve otobüs bileti satın alabilirsiniz.

İnternet Üzerinden Otobüs Bileti Alma

Alibeyköy Cep Otogarı’ndan otobüs bileti almak için, internet üzerinden de işlem yapabilirsiniz. Bunun için, otogarın resmi web sitesine girmeniz ve “Otobüs Bileti Satın Al” bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra, seyahat tarihinizi, güzergahınızı ve yolcu sayısını seçerek otobüs bileti arama işlemini başlatabilirsiniz.

Telefonla Otobüs Bileti Alma

Alibeyköy Cep Otogarı’ndan otobüs bileti almak için, telefonla da işlem yapabilirsiniz. Bunun için, otogarın çağrı merkezini aramanız ve müşteri hizmetleri görevlisine seyahat tarihinizi, güzergahınızı ve yolcu sayısını bildirmeniz gerekmektedir. Müşteri hizmetleri görevlisi, size uygun otobüs seferlerini ve otobüs bileti fiyatlarını söyleyecektir.

Alibeyköy Cep Otogarı’ndan Otobüs Bileti Fiyatları

Alibeyköy Cep Otogarı’ndan otobüs bileti fiyatları, seyahat tarihine, güzergaha ve otobüs firmasına göre değişmektedir. Genel olarak, şehir içi otobüs bileti fiyatları 5 TL ile 10 TL arasında değişmektedir. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları ise 20 TL ile 100 TL arasında değişmektedir.

Alibeyköy Cep Otogarı’na Nasıl Gidilir?

Alibeyköy Cep Otogarı’na, toplu taşıma araçları veya özel araçlarla ulaşabilirsiniz.

Toplu Taşıma Araçları ile Ulaşım

Alibeyköy Cep Otogarı’na, metro, tramvay ve otobüs gibi toplu taşıma araçları ile ulaşabilirsiniz.

  • Metro ile Ulaşım: Alibeyköy Cep Otogarı’na, M1A (Yenikapı-Atatürk Havalimanı) metro hattını kullanarak ulaşabilirsiniz. Metro hattının Alibeyköy durağında inerek otogara yürüyebilirsiniz.
  • Tramvay ile Ulaşım: Alibeyköy Cep Otogarı’na, T1 (Bağcılar-Kabataş) tramvay hattını kullanarak ulaşabilirsiniz. Tramvay hattının Alibeyköy durağında inerek otogara yürüyebilirsiniz.
  • Otobüs ile Ulaşım: Alibeyköy Cep Otogarı’na, 36CE (Alibeyköy-Eminönü), 39Ç (Alibeyköy-Cevizlibağ), 47 (Alibeyköy-Taksim), 47E (Alibeyköy-Eminönü), 47K (Alibeyköy-Kadıköy), 47L (Alibeyköy-Levent), 48E (Alibeyköy-Eminönü), 48K (Alibeyköy-Kadıköy), 48L (Alibeyköy-Levent), 76D (Alibeyköy-Davutpaşa), 76E (Alibeyköy-Eminönü), 76K (Alibeyköy-Kadıköy), 76L (Alibeyköy-Levent), 94 (Alibeyköy-Taksim), 94A (Alibeyköy-Avcılar), 94B (Alibeyköy-Beylikdüzü), 94C (Alibeyköy-Çatalca), 94E (Alibeyköy-Eminönü), 94K (Alibeyköy-Kadıköy), 94L (Alibeyköy-Levent), 94T (Alibeyköy-Topkapı) otobüs hatlarını kullanarak ulaşabilirsiniz.

Özel Araç ile Ulaşım

Alibeyköy Cep Otogarı’na, özel aracınızla da ulaşabilirsiniz. Otogara ulaşmak için, TEM Otoyolu’nu kullanabilirsiniz. TEM Otoyolu’nun Alibeyköy çıkışından çıkarak otogara ulaşabilirsiniz.

Alibeyköy Cep Otogarı’nın Adresi

Alibeyköy Cep Otogarı’nın adresi şu şekildedir:

Alibeyköy Cep Otogarı
TEM Otoyolu, Alibeyköy, İstanbul

Alibeyköy Cep Otogarı’nın Telefon Numarası

Alibeyköy Cep Otogarı’nın telefon numarası şu şekildedir:

(0212) 453 10 00

Alibeyköy Cep Otogarı’nın Resmi Web Sitesi

Alibeyköy Cep Otogarı’nın resmi web sitesi şu şekildedir:

https://www.alibeykoyotogari.com.tr/

Faydalı Siteler ve Dosyalar

  • Alibeyköy Cep Otogarı Resmi Web Sitesi: https://www.alibeykoyotogari.com.tr/
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Resmi Web Sitesi: https://www.ibb.istanbul/ulasim/en/main
  • Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Resmi Web Sitesi: https://www.uab.gov.tr/

Yayımlandı

kategorisi