Apple Bu Hayatın Heycanı Meycanı Yok

Apple Bu Hayatın Heycanı Meycanı Yok: Konusu ve İncelemesi

Apple Bu Hayatın Heycanı Meycanı Yok, 2018 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Can Ulkay’ın üstlendiği bir Türk komedi filmidir. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Demet Özdemir, Şevket Çoruh, Zafer Algöz ve Binnur Kaya yer almaktadır.

Film, İstanbul’da yaşayan ve hayatından sıkılmış bir adam olan Ali’nin (Ata Demirer) hikayesini anlatıyor. Ali, işinden kovulmuş, karısı tarafından terk edilmiş ve ailesiyle arası bozulmuştur. Bir gün, Ali’nin hayatı, kendisine miras kalan bir elma bahçesiyle değişir. Ali, elma bahçesini satmak için köye gider, ancak burada tanıştığı insanlar ve yaşadığı olaylar hayatına yeni bir anlam kazandırır.

Apple Bu Hayatın Heycanı Meycanı Yok, sıcak ve samimi bir komedi filmi. Film, hayatın zorluklarına rağmen umudunu kaybetmeyen bir adamın hikayesini anlatıyor. Film, izleyicilere hayatın güzelliklerini hatırlatıyor ve onları gülümsetiyor.

Filmin Konusu

Ali (Ata Demirer), İstanbul’da yaşayan ve hayatından sıkılmış bir adamdır. İşinden kovulmuş, karısı tarafından terk edilmiş ve ailesiyle arası bozulmuştur. Bir gün, Ali’nin hayatı, kendisine miras kalan bir elma bahçesiyle değişir. Ali, elma bahçesini satmak için köye gider, ancak burada tanıştığı insanlar ve yaşadığı olaylar hayatına yeni bir anlam kazandırır.

Ali, köye gittiğinde, elma bahçesinin bakımsız olduğunu ve meyve vermediğini görür. Ali, elma bahçesini satmak için bir emlakçıya gider, ancak emlakçı, elma bahçesinin değersiz olduğunu söyler. Ali, elma bahçesini satmaktan vazgeçer ve elma bahçesini kendisi işletmeye karar verir.

Ali, elma bahçesini işletmeye başladığında, birçok zorlukla karşılaşır. Elma ağaçları hastalıklıdır, meyveler küçüktür ve lezzetsizdir. Ali, elma bahçesini kurtarmak için çok çalışır ve sonunda başarılı olur. Elma ağaçları iyileşir, meyveler büyür ve lezzetlenir. Ali, elma bahçesinden elde ettiği gelirle, köydeki okulun tadilatını yaptırır ve köydeki çocuklara yardım eder.

Ali, elma bahçesini işletmeye başladıktan sonra, hayatının anlamını bulur. Ali, artık mutlu ve huzurlu bir adamdır. Ali, elma bahçesinde çalışırken, hayatın güzelliklerini keşfeder ve hayata karşı olan bakış açısı değişir.

Filmin İncelemesi

Apple Bu Hayatın Heycanı Meycanı Yok, sıcak ve samimi bir komedi filmi. Film, hayatın zorluklarına rağmen umudunu kaybetmeyen bir adamın hikayesini anlatıyor. Film, izleyicilere hayatın güzelliklerini hatırlatıyor ve onları gülümsetiyor.

Filmin başrol oyuncusu Ata Demirer, Ali karakterini çok başarılı bir şekilde canlandırıyor. Demirer, Ali’nin yaşadığı zorlukları ve mutlulukları izleyiciye çok iyi aktarıyor. Filmin diğer oyuncuları da çok başarılı performanslar sergiliyorlar.

Filmin yönetmeni Can Ulkay, filmi çok iyi bir şekilde yönetiyor. Ulkay, filmin temposunu çok iyi ayarlıyor ve izleyiciyi sıkmadan filmin sonuna kadar götürüyor. Filmin senaryosu da çok başarılı. Senaryo, Ali’nin hikayesini çok akıcı bir şekilde anlatıyor ve izleyiciyi filme bağlıyor.

Apple Bu Hayatın Heycanı Meycanı Yok, izlenmesi gereken bir film. Film, sıcak ve samimi bir komedi filmi arayan izleyiciler için ideal bir seçim.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi