Apple Hospitality Group

Apple Hospitality Group: Konaklama Sektöründe Bir Lider

Giriş

Apple Hospitality Group (AHG), Amerika Birleşik Devletleri’nde 230’dan fazla otele sahip, önde gelen bir konaklama şirketidir. Şirket, çeşitli markalar altında lüks, orta sınıf ve ekonomik oteller işletmektedir. AHG, konaklama sektöründe yenilikçi yaklaşımı ve misafir memnuniyetine olan bağlılığı ile tanınır.

Tarihçe

AHG, 1999 yılında Joel S. Manby tarafından kuruldu. Şirket, başlangıçta bağımsız otellere yatırım yaptı ve daha sonra kendi markalarını geliştirdi. 2006 yılında AHG, Wyndham Worldwide ile birleşti ve 2015 yılında özel sermaye şirketi Apollo Global Management tarafından satın alındı.

Markalar

AHG, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli otel markaları işletmektedir:

  • Hilton: Lüksten orta sınıfa kadar çeşitli Hilton markaları
  • Marriott: Lüksten orta sınıfa kadar çeşitli Marriott markaları
  • Hyatt: Lüksten orta sınıfa kadar çeşitli Hyatt markaları
  • InterContinental Hotels Group (IHG): Lüksten orta sınıfa kadar çeşitli IHG markaları
  • Choice Hotels: Orta sınıftan ekonomik sınıfa kadar çeşitli Choice markaları

Konumlar

AHG otelleri, Amerika Birleşik Devletleri’nin 48 eyaletinde ve Washington, D.C.’de bulunmaktadır. Şirketin en büyük pazarları arasında New York, Los Angeles, Chicago ve Houston bulunmaktadır.

Yenilik

AHG, konaklama sektöründe yenilikçi bir liderdir. Şirket, misafir deneyimini geliştirmek için mobil check-in, dijital anahtarlar ve kişiselleştirilmiş hizmetler gibi teknolojileri benimsedi.

Misafir Memnuniyeti

AHG, misafir memnuniyetine büyük önem vermektedir. Şirket, misafir geri bildirimlerini toplamak ve deneyimlerini iyileştirmek için sürekli olarak çalışmaktadır. AHG, J.D. Power ve Associates tarafından üst üste birkaç yıl “En İyi Misafir Memnuniyeti” ödülünü aldı.

Sürdürülebilirlik

AHG, sürdürülebilirliğe kendini adamıştır. Şirket, enerji verimliliğini artırmak, su tasarrufu sağlamak ve atıkları azaltmak için çeşitli girişimler uygulamaktadır. AHG, Yeşil Otel Derneği’nin (Green Hotel Association) bir üyesidir.

Kariyer Fırsatları

AHG, konaklama sektöründe çeşitli kariyer fırsatları sunmaktadır. Şirket, yönetim, satış, pazarlama ve operasyonlar dahil olmak üzere çeşitli pozisyonlar için nitelikli adaylar aramaktadır.

Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi