Arıza Canlı Izle 2024-2025 Güncel

Arıza Canlı İzle

Arıza, 2020-2022 yılları arasında Show TV’de yayınlanan, yönetmenliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, kendi halinde bir hayat süren taksici Ali Rıza Altay’ın (Tolga Sarıtaş) karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide Gürkan’la (Ayça Ayşin Turan) yollarının kesişmesi ve bu karşılaşmanın her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirmesini konu almaktadır.

Arıza Canlı Yayın

Arıza dizisinin canlı yayını, her hafta çarşamba günleri saat 20:00’da Show TV’de yayınlanmaktadır. Dizi, Türkiye’de ve dünyada milyonlarca izleyici tarafından takip edilmektedir. Arıza‘nın canlı yayınını izlemek için aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz:

  • Show TV’nin internet sitesinden veya mobil uygulamasından
  • YouTube’dan
  • Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu ve Vodafone TV gibi platformlardan

Arıza Canlı Yayın İnternet Sitesi

Arıza dizisinin canlı yayınını izlemek için Show TV’nin internet sitesine gidebilirsiniz. Sitenin ana sayfasında bulunan “Canlı Yayın” sekmesine tıklayarak diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arıza Canlı Yayın Mobil Uygulaması

Arıza dizisinin canlı yayınını izlemek için Show TV’nin mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı App Store veya Google Play Store’dan indirdikten sonra “Canlı Yayın” sekmesine tıklayarak diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arıza Canlı Yayın YouTube

Arıza dizisinin canlı yayınını YouTube’dan da izleyebilirsiniz. Show TV’nin YouTube kanalında bulunan “Canlı Yayın” sekmesine tıklayarak diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arıza Canlı Yayın Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu ve Vodafone TV

Arıza dizisinin canlı yayınını Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu ve Vodafone TV gibi platformlardan da izleyebilirsiniz. Bu platformların aboneliğiniz varsa, platformun uygulamasından veya web sitesinden diziyi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Arıza Canlı Yayın Kalitesi

Arıza dizisinin canlı yayın kalitesi, yayın platformuna göre değişiklik göstermektedir. Show TV’nin internet sitesi ve mobil uygulamasından yapılan canlı yayınlar HD kalitesindedir. YouTube’dan yapılan canlı yayınlar ise SD kalitesindedir. Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu ve Vodafone TV gibi platformlardan yapılan canlı yayınlar ise platformun abonelik paketine göre değişmektedir.

Arıza Canlı Yayın Hataları

Arıza dizisinin canlı yayınında bazen teknik sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorunlar, yayın platformunun altyapısı veya internet bağlantısı kaynaklı olabilmektedir. Teknik bir sorun yaşanması durumunda, yayın platformunun müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Arıza Canlı Yayın Ekran Görüntüsü

[Arıza Canlı Yayın Ekran Görüntüsü]

Arıza Canlı Yayın Yorumları

Arıza dizisinin canlı yayını, sosyal medyada da büyük ilgi görmektedir. Dizi severler, canlı yayın sırasında sosyal medya üzerinden dizinin yorumlarını yapmaktadır.

Arıza Canlı Yayın Önerileri

Arıza dizisini canlı olarak izlemek istiyorsanız, yukarıdaki seçeneklerden birini kullanabilirsiniz. Diziyi izlemek için internet bağlantınızın iyi olduğundan emin olun. Teknik bir sorun yaşanması durumunda, yayın platformunun müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Arıza Canlı Yayın Sonuç

Arıza dizisi, Türkiye’nin en popüler dizilerinden biridir. Dizi, her hafta milyonlarca izleyici tarafından takip edilmektedir. Diziyi canlı olarak izlemek istiyorsanız, yukarıdaki seçeneklerden birini kullanabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi