Arıza 15 Bölüm Fragmanı 2024-2025 Güncel

Arıza 15. Bölüm Fragmanı: Ali Rıza ve Burak’ın hesaplaşması

Show TV’nin sevilen dizisi Arıza, 15. bölümüyle 25 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak. Fragmanda, Ali Rıza’nın Burak’ı konsorsiyum üyelerinin önüne atması ve Burak’ın idama mahkûm edilmesi heyecanı artırıyor.

Fragman, Ali Rıza’nın Halide’yi hastaneye yetiştirmesiyle başlıyor. Halide’nin vurulduğunu öğrenen Haşmet, öfkeden deliye dönüyor. Fuat ise oğlundan haber alamadığı için endişeleniyor.

Ali Rıza ise konsorsiyum üyelerini bir araya getiriyor ve Burak’ı ortaya çıkarıyor. Burak, yaptığı her şeyi itiraf ediyor. Konsorsiyum, Burak’ı idama mahkûm ediyor.

Fuat, oğlunu kurtarmak için bir plan yapıyor. Ali Rıza ise Burak’ın ölümünden sorumlu tutulmamak için harekete geçiyor.

Ali Rıza ve Burak’ın hesaplaşması

Ali Rıza ve Burak arasında büyük bir hesaplaşma yaşanıyor. Burak, Ali Rıza’nın oğlunu öldürmekten suçlu bulunuyor. Konsey, Burak’ı idama mahkûm ediyor.

Ali Rıza, Burak’ın ölümünden sorumlu tutulmamak için harekete geçiyor. Fuat ise oğlunu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır.

Ali Rıza ve Halide’nin aşkı

Ali Rıza ve Halide’nin aşkı, tüm zorluklara rağmen yoluna devam ediyor. Halide, Ali Rıza’ya olan aşkını her fırsatta dile getiriyor.

Ali Rıza ise Halide’yi korumak için elinden geleni yapıyor. Halide’nin vurulmasıyla Ali Rıza’nın öfkesi daha da artıyor.

Haşmet ve Fuat’ın çatışması

Haşmet ve Fuat arasındaki çatışma, yeni bir boyuta taşınıyor. Burak’ın idamı, iki aile arasındaki gerilimi iyice artırıyor.

Haşmet, Burak’ın ölümünden Fuat’ı sorumlu tutuyor. Fuat ise Haşmet’i tehdit ediyor.

Arıza’nın 15. bölümünde neler olacak?

Arıza’nın 15. bölümünde, Ali Rıza ve Burak arasında büyük bir hesaplaşma yaşanacak. Ali Rıza, Burak’ın ölümünden sorumlu tutulmamak için harekete geçecek. Fuat ise oğlunu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır.

Ali Rıza ve Halide’nin aşkı, tüm zorluklara rağmen yoluna devam edecek. Halide’nin vurulmasıyla Ali Rıza’nın öfkesi daha da artacak.

Haşmet ve Fuat arasındaki çatışma, yeni bir boyuta taşınacak. Burak’ın idamı, iki aile arasındaki gerilimi iyice artıracak.

Arıza’nın 15. bölümü, 25 Kasım Cuma akşamı Show TV’de yayınlanacak.


Yayımlandı

kategorisi