Erzincan Elektrik Arıza Telefon Numarası 2024-2025 Güncel

Erzincan Elektrik Arıza Telefon Numarası

Erzincan’da elektrik arızaları ile ilgili bilgi almak veya arıza kaydı oluşturmak için Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin 444 7 850 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bu numara 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş., Erzincan, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Kars, Bayburt ve Iğdır illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren bir şirkettir. Şirketin çağrı merkezi, elektrik arızaları ile ilgili gelen tüm çağrıları cevaplamak ve arızaları en kısa sürede gidermek için çalışmaktadır.

Çağrı merkezini aradığınızda, müşteri temsilcisine arızanın yeri, zamanı ve niteliği hakkında bilgi vermeniz gerekmektedir. Müşteri temsilcisi, gerekli bilgileri aldıktan sonra arıza kaydı oluşturacaktır. Arıza kaydınız oluşturulduktan sonra, arıza ekibi en kısa sürede arızanın giderilmesi için harekete geçecektir.

Erzincan’da elektrik arızaları ile ilgili bilgi almak için Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz. Sitede, elektrik kesintilerinin listesi, arıza bildirim formu ve diğer bilgiler yer almaktadır.

Erzincan’da Elektrik Kesintileri

Erzincan’da elektrik kesintileri, genellikle planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılmaktadır. Bu çalışmalar, elektrik şebekesinin güvenliğini ve verimliliğini artırmak için yapılmaktadır.

Planlı elektrik kesintileri, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurulmaktadır. Duyurularda, kesintinin yapılacağı tarih, saat ve etkilenecek bölgeler belirtilmektedir.

Erzincan’da planlı elektrik kesintileri dışında, arızalar nedeniyle de elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Bu kesintiler, genellikle trafo patlaması, direk kırılması gibi nedenlerle meydana gelmektedir.

Arıza nedeniyle yaşanan elektrik kesintilerinde, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiniz. Çağrı merkezi, arızanın nedenini ve giderilmesi için tahmini süreyi size bildirecektir.

Erzincan’da Elektrik Aboneliği

Erzincan’da elektrik aboneliği için Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin müşteri hizmetlerini arayabilir veya internet sitesindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Abonelik başvurusunda, aşağıdaki belgeler gerekmektedir:

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Tüzel kişiler için vergi levhası ve imza sirküleri

Abonelik başvurusu yapıldıktan sonra, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından gerekli incelemeler yapılacak ve abonelik talebiniz onaylanırsa, size abonelik sözleşmesi gönderilecektir. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra, elektrik aboneliğiniz aktif hale gelecektir.

Erzincan’da Elektrik Faturası Ödeme

Erzincan’da elektrik faturanızı, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin internet sitesinden, mobil uygulamasından, anlaşmalı bankaların ATM’lerinden, PTT’den veya anlaşmalı ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

Faturanızı online ödemek için, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin internet sitesine veya mobil uygulamasına giriş yaparak, fatura numarası veya TC kimlik numaranız ile giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra, faturanızı görüntüleyebilir ve ödeyebilirsiniz.

Faturanızı ATM’den ödemek için, bankamatik kartınızı ATM’ye taktıktan sonra, “Ödemeler” menüsünden “Elektrik Faturası Ödeme” seçeneğini seçmelisiniz. Daha sonra, fatura numarası veya TC kimlik numaranızı girerek, faturanızı ödeyebilirsiniz.

Faturanızı PTT’den ödemek için, PTT şubesine giderek, fatura numarası veya TC kimlik numaranızı belirterek, faturanızı ödeyebilirsiniz.

Faturanızı anlaşmalı ödeme noktalarından ödemek için, ödeme noktalarına giderek, fatura numarası veya TC kimlik numaranızı belirterek, faturanızı ödeyebilirsiniz.

Sonuç olarak, Erzincan’da elektrik arızaları ile ilgili bilgi almak veya arıza kaydı oluşturmak için Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin 444 7 850 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bu numara 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

**Erzincan’da elektrik kesintileri, genellikle planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılmaktadır. Bu çalışmalar, Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’


Yayımlandı

kategorisi