Evde Tek Başına 3 Türkçe Dublaj Izle Jet Film

Evde Tek Başına 3, 1997 yılında yayınlanan bir Noel temalı komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Raja Gosnell üstlenirken, başrollerinde Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt ve Haviland Morris yer almaktadır.

Film, önceki filmlerde olduğu gibi Kevin McCallister’ın maceralarını konu almaktadır. Kevin, ailesiyle birlikte Paris’e tatile giderken bir karışıklık sonucu Chicago’da yalnız kalır. Bu sırada, uluslararası bir suç örgütü Amerikan Savunma Birimi’nden çok gizli bir bilgisayar çipi çalar. Çip, Kevin’in komşusu Marv ve Harry tarafından çalınır. Kevin, hırsızlara karşı koymak için çeşitli tuzaklar kurar.

Filmin Konusu

Kevin McCallister, ailesiyle birlikte Paris’e tatile gider. Kevin, uçağa binmeden önce bir karışıklık sonucu bavuluyla birlikte Chicago’da kalır. Kevin, ailenin geri dönmesini beklemek için Marv ve Harry’nin yaşadığı apartmana taşınır.

Marv ve Harry, uluslararası bir suç örgütü için çalışırlar. Örgüt, Amerikan Savunma Birimi’nden çok gizli bir bilgisayar çipi çalmıştır. Çip, bir uzaktan kumandalı oyuncak arabaya gizlenmiştir. Marv ve Harry, çipi Chicago’da bir banliyöye saklamıştır.

Kevin, apartmanda yalnız olduğunu fark eder. Hırsızların geri döneceğini bildiği için onlara karşı koymak için çeşitli tuzaklar kurar. Kevin’in tuzakları, Marv ve Harry’nin başına gelmedik dert bırakmaz.

Filmin Karakterleri

  • Kevin McCallister: Kevin, 8 yaşında bir çocuktur. Önceki filmlerde olduğu gibi yine başına buyruk ve yaramaz bir çocuktur.
  • Marv Merchants: Marv, Harry’nin arkadaşıdır. İkili, birlikte hırsızlık yaparlar. Marv, aptal ve kaba bir adamdır.
  • Harry Lime: Harry, Marv’ın arkadaşıdır. İkili, birlikte hırsızlık yaparlar. Harry, kurnaz ve tehlikeli bir adamdır.
  • Buzz McCallister: Kevin’in ağabeyidir. Buzz, Kevin’i sürekli olarak bezdirir.
  • Kate McCallister: Kevin’in annesidir. Kevin’i çok sever.
  • Peter McCallister: Kevin’in babasıdır. Kevin’i çok sever.

Filmin Eleştirileri

Evde Tek Başına 3, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Filmin bazı eleştirmenleri, önceki filmlere göre daha az eğlenceli olduğunu ve daha fazla klişe içerdiğini söyledi. Bazı eleştirmenler ise, filmin yine de eğlenceli ve sevimli olduğunu belirtti.

Film, gişede başarılı oldu. Film, dünya çapında 791 milyon dolar hasılat elde etti. Bu, filmin serinin en başarılı filmi olmasını sağladı.

Filmin Ödülleri

Evde Tek Başına 3, 1998 yılında iki Altın Ahududu Ödülü adaylığı aldı. Film, En Kötü Yönetmen ve En Kötü Senaryo dallarında aday gösterildi.

Filmin Sonuçu

Evde Tek Başına 3, önceki filmlere göre daha az eğlenceli olsa da yine de sevimli ve eğlenceli bir filmdir. Film, Kevin McCallister’ın maceralarına devam etmesi açısından önemli bir filmdir.


Yayımlandı

kategorisi