Ah Bu Hayat Çekilmez Apple

Ah Bu Hayat Çekilmez Apple: Konusu ve İncelemesi

Ah Bu Hayat Çekilmez Apple, 2010 yılında yayınlanan bir Amerikan komedi-drama dizisidir. Dizi, New York’ta yaşayan bir grup arkadaşın günlük hayatlarını ve ilişkilerini konu almaktadır. Dizi, eleştirmenler tarafından beğenilmiş ve birçok ödül kazanmıştır.

D dizinin başrollerinde Jason Segel, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Josh Radnor ve Cristin Milioti yer almaktadır. Dizi, 2010 yılında CBS tarafından yayınlanmaya başlamış ve 2014 yılında sona ermiştir.

Dizi, New York’ta yaşayan bir grup arkadaşın günlük hayatlarını ve ilişkilerini konu almaktadır. Arkadaş grubu, Ted Mosby (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Barney Stinson (Neil Patrick Harris), Marshall Eriksen (Josh Radnor) ve Lily Aldrin (Alyson Hannigan) adlı beş kişiden oluşmaktadır. Dizi, Ted’in gelecekteki çocuklarına anlattığı bir hikaye şeklinde ilerlemektedir.

Dizi, eleştirmenler tarafından beğenilmiş ve birçok ödül kazanmıştır. Dizi, 2010 yılında En İyi Komedi Dizisi dalında Altın Küre Ödülü kazanmıştır. Ayrıca, dizi 2011 yılında En İyi Komedi Dizisi dalında Emmy Ödülü kazanmıştır.

Diziyle İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi