Alan Walker Alone Apple

Alan Walker Alone Apple: Konu ve İncelemesi

Alan Walker Alone Apple, Norveçli plak yapımcı ve DJ Alan Walker’ın 201 Aralık 2018’de yayınladığı ikinci stüdyo albümüdür. Albüm, 14 parçadan oluşuyor ve Walker’ın önceki albümlerinden daha karansi ve duygusal bir tonda.

Albümün açılış parçası olan “On My Way” bir elektro-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün genel tonunu belirliyor ve Walker’ın müzikal yolculuğunda bir değişim olduğunu gösteriyor.

Albümün ikinci parçası olan “Alone” albümün başlık parçası ve Walker’ın en başarılı single’larından biri. Parça, bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en duygusal ve dokunaklı parçalarından biri ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği.

Albümün üçüncü parçası olan “Darkroom” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en karansi ve gotik parçalarından biri ve Walker’ın müzikal deneyselliğinin bir örneği.

Albümün dördüncü parçası olan “Diamonds” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en duygusal ve dokunaklı parçalarından biri ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği.

Albümün beşinci parçası olan “Tired of Love” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en karansi ve gotik parçalarından biri ve Walker’ın müzikal deneyselliğinin bir örneği.

Albümün altıncı parçası olan “Bad Idea” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en duygusal ve dokunaklı parçalarından biri ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği.

Albümün yedinci parçası olan “Spaceman” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en karansi ve gotik parçalarından biri ve Walker’ın müzikal deneyselliğinin bir örneği.

Albümün sekizinci parçası olan “Ghost” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en duygusal ve dokunaklı parçalarından biri ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği.

Albümün dokuzcu parçası olan “Lost and Found” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en karansi ve gotik parçalarından biri ve Walker’ın müzikal deneyselliğinin bir örneği.

Albümün onuncu parçası olan “Heading Home” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en duygusal ve dokunaklı parçalarından biri ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği.

Albümün on birinci parçası olan “The Final Countdown” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en karansi ve gotik parçalarından biri ve Walker’ın müzikal deneyselliğinin bir örneği.

Albümün on ikinci parçası olan “The End” bir elektro-pop ve dans-pop parçası ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün en duygusal ve dokunaklı parçalarından biri ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği.

Albümün on üçüncü parçası olan “Alone (Reprise)” albümün başlık parçasının bir tekrarı ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün genel tonunu belirliyor ve Walker’ın müzikal yolculuğunda bir değişim olduğunu gösteriyor.

Albümün on dördüncü ve son parçası olan “On My Way (Reprise)” albümün açılış parçasının bir tekrarı ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Parça, albümün genel tonunu belirliyor ve Walker’ın müzikal yolculuğunda bir değişim olduğunu gösteriyor.

İnceleme

Alan Walker Alone Apple, Walker’ın önceki albümlerinden daha karansi ve duygusal bir tonda. Albüm, Walker’ın müzikal yolculuğunda bir değişim olduğunu gösteriyor ve Walker’ın müzikal yeteneğinin bir örneği. Albüm, elektro-pop ve dans-pop parçalarının bir karışımı ve Walker’ın yalnızlık ve özlem temalı sözlerle dolu. Albüm, Walker’ın hayranları ve elektro-pop ve dans-pop müzikini sevenler için bir öneri.

İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi