Aleyna Kalaycıoğlu Babası Ne Iş Yapıyor

Aleyna Kalaycıoğlu Babası Ne İş Yapıyor?

Aleyna Kalaycıoğlu, 2003 yılında İstanbul’da doğan genç bir şarkıcı ve oyuncu. 2010 yılında yayınlanan “Küçük Prenses” dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı ve daha sonra “Adını Feriha Koydum”, “Medcezir” ve “Kara Sevda” gibi dizilerde rol aldı. 2015 yılında “Kalp Atışı” dizisinde başrol oynadı ve bu diziyle büyük bir çıkış yakaladı. Aynı yıl “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülünü kazandı.

Aleyna Kalaycıoğlu, oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık kariyeriyle de tanınıyor. 2016 yılında “Tutkunum Sana” adlı şarkısıyla müzik dünyasına adım attı ve bu şarkı büyük bir ilgi gördü. Daha sonra “Yalan”, “Delikanlım” ve “Aşkın Ateşi” gibi şarkılar yayınladı.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun babası Mehmet Kalaycıoğlu, iş adamı ve inşaat mühendisi. 1965 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Kalaycıoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra kendi inşaat şirketini kurdu ve başarılı bir iş adamı oldu.

Mehmet Kalaycıoğlu, kızı Aleyna Kalaycıoğlu’nun kariyerini yakından takip ediyor ve ona destek oluyor. Aleyna Kalaycıoğlu da babasına çok düşkün ve onunla gurur duyuyor.

Aleyna Kalaycıoğlu’nun Babasıyla İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi