Bodrum Otogardan Milas-Bodrum Havalimanına Otobüs Varmı

Bodrum Otogardan Milas-Bodrum Havalimanına Otobüs Var mı?

Bodrum, Muğla’nın en önemli turizm merkezlerinden biridir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turist Bodrum’u ziyaret etmektedir. Bodrum’a ulaşımın en kolay yolu hava yoluyla olmaktadır. Milas-Bodrum Havalimanı, Bodrum’a yaklaşık 35 kilometre uzaklıktadır. Havalimanına ulaşım için çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Bunlardan biri de otobüslerdir.

Bodrum Otogardan Milas-Bodrum Havalimanına Otobüs Seferleri

Bodrum Otogarı’ndan Milas-Bodrum Havalimanı’na düzenli olarak otobüs seferleri düzenlenmektedir. Bu seferler, Bodrum Belediyesi tarafından işletilen Bodrum Belediye Otobüsleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Otobüsler, Bodrum Otogarı’ndan her gün sabah 06:00’dan akşam 23:00’a kadar her saat başı hareket etmektedir. Yolculuk süresi yaklaşık 45 dakikadır.

Otobüs Bileti Fiyatları

Bodrum Otogarı’ndan Milas-Bodrum Havalimanı’na otobüs bileti fiyatları, yolculuk tarihine ve saatine göre değişmektedir. Genel olarak, bilet fiyatları 20 TL ile 30 TL arasında değişmektedir.

Otobüslerde Bulunan Olanaklar

Bodrum Otogarı’ndan Milas-Bodrum Havalimanı’na giden otobüslerde, yolcuların konforu için çeşitli olanaklar bulunmaktadır. Bu olanaklar arasında;

  • Klima
  • Televizyon
  • Müzik sistemi
  • WC
  • Bagaj bölmesi

yer almaktadır.

Otobüs Seferleri Hakkında Bilgi Almak İçin

Bodrum Otogarı’ndan Milas-Bodrum Havalimanı’na otobüs seferleri hakkında bilgi almak için, Bodrum Belediyesi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya 0252 316 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Faydalı Siteler

  • Bodrum Belediyesi Resmi Web Sitesi: https://www.bodrum.bel.tr/
  • Milas-Bodrum Havalimanı Resmi Web Sitesi: https://www.milasbodrum.dhmi.gov.tr/

Yayımlandı

kategorisi